Ahojte mamicky 😀ak mate dietatko narodene v rokoch 2019/2020 tak sa kludne pridajte. Mozeme si tu radit,pomahat pripadne stretavat pri kocikovani 😉
A kedy cakate?drzim palce ☺
No my zachvilku uz budeme mat rok 😊
Ja tiez noesom rodena zilincanka,no pri prvom dietatku som uz co to pochodila,teraz uz chodi do skolky,tak si zazijem s malou repete po centrach a tak
Ja mám takmer 14mesacnu, som zo Soliniek,tak sa rada pridám niekedy na kocikovanie alebo kafe niekde🙂
Ja bývam na vlcincoch tiež rada s niekym pokocikujem... Není problém aj na inom sídlisku 😊
Ja som ešte len v očakávaní príchodu bábätka, termín rovnaký ako @dadiekuk 20.10. 🙂 tiez by som sa niekedy pridala 🙂
@horalka2020 jej super... No mi už zajtra ukončuje e tak nám držte paste... Joj už nech mame po tom... Držte sa 😘
@oslik21
@sasesoe
@michaspi
@horalka2020 tak ahojte baby my už to mame za sebou 8.10 sa narodila Lilianka 😊 už sme boli na chvíľku aj vonku po kočíkovat keď svietilo trosku slniečko a vy ako sa máte?
@dadiekuk jeej gratulujem 🥰 ja mam akurat dnes termín, ale malinkemu sa akosi nechce von 😀
@horalka2020 ahoj tak ako už je na svete?
@horalka2020
@oslik21
@michaspi
@sasesoe ahojte baby tak co dáme užz to kocikovanie? Ja už by som rada sa aj stretla a po kecala 🙂
Ahoj ešte teda nemam malú vonku z bruška ale narodí sa teraz v októbri 😊 tak už sa moc tešíme 🥰