Ahojte mamicky, neviem ci to bude mat daky ohlas ale skusim. Onedlho sa stahujeme zo Ziliny do Dolneho Hricova. Kedze je to dalej od mesta rozne aktivity budu trosku obmedzene a tak si chcem najst mozno aj takymto sposobom kamaratky s detmi na pravidelne stretavnie. Ja mam dvoch syncekov vo veku 1 a 3 roky. Momentalne pravidelene navstevujeme v Ziline materske centrum Levik a prestahovanim sa to asi trosku obmedzi a tak by som svojim chlapcom chcela aj nadalej dopriat kontakt s rovesnikmi. Rada by som sa raz do tyzdna stretavala aby sme si mi mamicky mohli spolu vypit kavu, podebovat a vymenit si rady, typi a skusenosti a aby aj deti mali zmenu a spolocnost. Budem rada ak sa tu najdu mamicky ktore maju o nieco podobne zaujem.
@balusik11792 ahoj. Aj nam sa zapacila a aj super dostupnost do ziliny. Ano budem rada 🙂
@nika898 a kedy sa stahujete?? A kolko.mas rokov sesterka ma tych 26
@nika898 na fb je ako Veronika Mozjesova vie o tebe posli ziadost
@balusik11792 jej super dakujem hnet jej idem poslat ziadost. Do konca marca musime odovzdat byt v ktorom byvame takze akurat riesime dokoncovacky okolo domu. Ja budem mat v lete 30 ale duchom stale 25 😀😀😀😀
@nika898 super tak jej poslite ziadost pohoda a ka ked pridem do hricova tak sa hadam ak stretneme
@balusik11792 budem rada. Uz si piseme ☺ este raz dakujem
@nika898 ahoj ja síce bývam v žilinskej lehote ale je to kúsok, malý mi chodí do horného Hričov do škôlky, tiez mam dvoch chlapcov 3,5 r a 10 mesačného tak môžeme niečo vymyslieť.
@danjeliiik super budem rada😊 mne starsi este do skolky nechodi uvidim ci sa mi podari ho cez leto odplienkovat aby od septembra mohol ist 😊
Ahoj, mám 38 r., 10 mesacneho synčeka,
@danjeliiik ahoj, chceme kupit pozemok v Zilinskej Lehote....ako sa ti tam byva?
@demi13 ahoj super. My sme max spokojní. Mala pokojná dedinka blízko Žiliny... Mate tu už niečo vybraté?
@nika898 ahoj tak dolny hricov je krasna dedina, moja srdcovka kedze odtial pochadza moj otec mam tam celu rodinku ak by si mala zaujem kludne by som ta skontaktovala s, mojou sesternicou