Ahojte, prosím vie mi niekto poradiť, či sa dá rozhodnúť kam pôjdem na MR vramci Žiliny? Objednala som sa v nemocnici až na 16.10. mali voľný termín tak sa chcem spýtať, či neviete na Vlcincoch na kedy objednávajú a či vôbec aj tam môžem ísť 🙂 kedysi som bola na vlkoch, ale to som išla zo Žilpa, teraz mam odporúčanie z Martina 🙂 ďakujem za odpovede
@monny222 závisí čoho MR potrebuješ. Nie všetko robia v zilpe. Ak chceš termín skôr a nerobí problém cestovať odporúčam MR v Brezne. Dostala som termín do týždňa, inak keď som tam sedela a čakala tak dávali termíny do dvoch týždňov. Bola som vo februári. Výsledky na druhý deň do mailu a veľmi milý personál.
Moja mama včera ráno prišla do nemocnice (v areáli nemocnice) a dali jej termín na poobede. Takže včera sa aj vybavila...
@monny222 skus obvolat viac, dolný Kubín, Ružomberok.. závisí aj coho mr potrebuješ.
Môj muž a ja sme sa boli objednať naraz, on mr kolena, ja mr mozgu .. jemu dali termin o 2 týždne a mne až o 3 mesiace ..
@snehulak77 asi záleží čoho MR, sestra má odporúčanie od neurológa v nemocnici termín na júl, v zilpe na máj aj to vďaka tomu, že firma kde.robi má nejakú zmluvu so zilpom na prednostné vyšetrenia, známa dostala v nemocnici temrin s chrbticou na koniec júla a v zilpe jej ponúkali až koniec októbra, čiže tiež odporúčam len obvolat si, ale dcéra minulý rok dostala termín do 2 týždňov v nemocnici ale ona šla na MR brušnej dutiny
@monny222 ja som sa bola objednať na MR v piatok a dali mi v nemocnici termín na október,zkus Žilpo tam mám sú termíny v auguste
@snehulak77 no takéto šťastie som mala tiež vlani,dali mi termín na druhý deň ale to preto lebo sa uvoľnilo viac termínov,inak je čakacia doba teraz konkrétne rameno a termín v nemocnici na október,Žilpo august
Ďakujem vám za odpovede 🙂
@monny222 Ahoj a na akú magnetickú rezonanciu ideš? Myslím čo konkrétne.Ja som volala na pracoviská v Bratislave, Banskej Bystrici,Poprad, Žilina,Čadca, Trenčín a najbližšie bolo do dvoch týždňoch.Ale sú aj súkromné kde zaplatíš a zoberú ťa do troch dní čo mi povedali.Len problém u mňa bol,že mozog nerobia.
Mozog a volunometriu, no dnes som volala na vlky , a tam ju nerobia.. tak nevadí, nesúri mi to, ale chcela som to mat čím skôr za sebou tu v Žiline 🙂
@snehulak77 no ja som sa v nemocnici objednávala vo februári a dostala som termín na koniec júna, nakoniec som sa objednala do Trenčína idem budúci týždeň
@monny222 ja keď som potrebovala MR tak som si obvolala pracoviská, takže treba si zavolať