Dobrý deň, chceme vymeniť logopéda, kto poradí?
Takého, ktorý sa naozaj dietaťu venuje a hlavne má trpezlivosť
Ďakujem
Chodíme ku Silvii Cenknerovej,tu sa dá objednať, https://www.cvizilina.sk/nas-tim,sídlia v budove Byttermu,ja som tam veľmi spokojná
@majkazilina bolu sme u dr.Hnidkovej v nemocnici , 3x len ale ten prístup , žiadna pochvala že dcéra robí pokroky nič, žiadna motivacia a pritom sa naozaj snažila aj doma sme nacvicovali co nam dala ešte sama za mnou chodila že jej mam dať paličky na trenovanie a slamky a pod.
Už keď sme boli naposledy s ňou nechcela dcera ani spolupracovať tak som si povedala dosť ešte nam prestane rozprávať úplne … lebo všetko robí zle, nič jej nejde a pod. ( pred ňou prosim pekne taketo reči)
A pritom jej rozumieť len par pismen je problém
@bosorka5 dakujem pozriem to 🌸
@michaelam1707 Presne aj ja som chodila k Hnidkovej, bola som veľmi nespokojná, žiadna pochvala, len kritika, komplet všetkého, a mohla by som pokračovať, takže presne viem, o čom hovoríte. Tu je úplne iný prístup - síce sa tu platí, ale zaplatila by som aj viac, pretože predošlá skúsenosť bola jedna veľká katastrofa. Držím palce 🙂
@bosorka5 presne kritizovanie to jej ide veľmi dobre, ale pekné slovo a cit k tým deťom nemá žiaden…
Už prvé sedenie sa mi nezdala, kázala dcére nakresliť postavičku, v škôlke vyhráva súťaže a diplomy za kreslenie a hovorí na to že to neni až také zlé a dalších 10 vecí jej tam našla čo robí zle
Už vtedy sme mali ísť od nej preč ale dali sme jej šancu a nakoniec dcéra na tretie sedenie rozhodla keď pri nej ani ústa nechcela otvoriť, no katastrofa
Takže presne radšej priplatiť ako takto deptať dieťa a koľko tam platíte ? Ďakujem za odpoveď 🌸
@michaelam1707 Sú tam buď pol hodinové alebo myslím 50 minútové sedenia- to vám potom odporučí logopedička, za to polhodinové sa platí 12 eur (i keď mi teraz naposledy spomínali, že bohužiaľ pôjde cena o niečo hore), stačí vlastne na ich stránke vypísať žiadosť/prihlášku, že o čo máte záujem a oni sa vám ozvú- asi do dvoch týždňov- a zaradia vás do poradovníka 🙂
@michaelam1707 a koho máte?