Ahojte, tie ktoré ste vyskúšali laserovú epilaciu -zvažujem kliniku zdravia v Žiline. Odporúčate alebo nie? Poprípade mi odporučte kde ste boli. Ďakujem
@snehulienka639 ako dlho to cele trvalo, kym si si povedala alebo kym ti povedali, ze toto je posledny raz, ze uz viac nemusis chodit? to mas teraz nejak cerstvo za sebou?
Ja som chodila do domu odborov a teda ukončila som cely cyklus a stale musim chodiť. Jasne ze nie tak pravidelne ale taka udrziavacka tak dvakrat za leto minimalne.
@slavkadud jezis, to si ma teraz zaskocila, priznavam sa, ze som to doteraz nejak nepocitala ani, ako dlho to cele trvalo. Ale tak bolo to par mesiacov, zase to nevybavis behom tyzdna. Lebo tie chlpky musia dorastat, vyrastat, aby sa dali odstranit. Aj ked je pravda, ze je najlepsie sa oholit predtym ako ides na epilaciu. Ale tam je dolezita ta cibulka toho chlpku, nie chlpok samotny.
@snehulienka639 ale vsak to zase nemusis uplne presne vypocitavat teraz. Len tak priblizne aspon. Ma to zaujima, lebo viem, ze tych sedeni musis viacero absolvovat aj to, ze nie u vsetkych je to uplne rovnake. Tak to by som ale nebola povedala, ze sa treba predtym oholit. By som praveze naopak povedala, ze si treba nechat narast do nejakej dlzky tie chlpky, ktore sa idu odstranovat.
@snehulienka639 kliniku poznám, ja tam chodím už dlhšie na ortopédiu. Dlhšie akože pár rokov, nie dlhšie, že pravidelne. To chvalabohu nemusím. Ale to som chcela, že moja krstná tam chodievala tiež na túto laserovú epiláciu 🙂
Chcem sa opytat, ze ako sa za to plati, ze ci po kazdej epilacii alebo potom sa vsetko naraz alebo dopredu sa to?
To by bola podľa mňa blbosť, keby to máš platiť všetko naraz. Však nevieš, koľko krát tam budeš musieť ísť. Ak sa pýtaš preto, aby si si vedela vypočítať, koľko by to vyšlo, tak myslím, že všade sa uvádza cena toho jedného sedenia. Započítaj si, že nejakých 6 7 krát by si išla a máš to ;)
@ufatess ved ano, niekto by si to mohol pripadne aj rozmysliet, ze to proste prerusi. To mi akoze len napadla jedna z moznosti, i ked neverim tomu, ze ked uz sa niekto na to da, tak by to nedotiahol do konca. Co som pocula, tak len pozitivne ohlasy na trvalu epilaciu.
@ufatess to skôr s maminou na tú ortopédiu. Ona mala problémy s bedrovým kĺbom. To zakaždým chodievam s ňou, keďže je nešofér, tak už to mám okuknuté, čo tam majú všetko, ako to vyzerá. Mne sa tam páči, lebo už ten prvý dojem je taký wow, že je to iné, ako som bola aspoň teda ja zvyknutá predtým u doktorov.
@slavkadud stat sa moze, to nebudem hovorit, ze neexistuje, aby sa nieco taketo neprihodilo. Ale tiez si myslim, ze to je individualna zalezitost, niekomu sa potom uz chlpky neobjavia, niekomu sa sem tam nejaky moze. Ale staci to riesit tiez opatovne tou epilaciou, tam uz nebude treba tolko sedeni absolvovat.
@snehulienka639 nájdu sa kadejaký ľudia, čo ti poviem. Ono to už majú premyslené tak, aby sa to oplatilo jednej aj druhej strane si myslím.
@andula09 a pomohli jej tam s tým kĺbom? Zase všetky tie oddelenia nepoznám, tak neviem, či všetko je akože na tej istej úrovni atď.
@ufatess to mas asi pravdu, takto mi nejak nenapadlo sa nad tym zamysliet. Ale tak v dnesnej dobe uz nevies ani, co kedy ako funguje. Aj napriklad som viacej takych skusenosti citala, ze zaplatili dopredu napriklad za kupelnu a potom nejak majstri zdupkali. Tak si teda je na mieste, mat to nejak lepsie vymyslene, to je fakt.
@nuni11 ale tak to je asi niečo úplne iné zase si myslím. Akože je to nepríjemná skúsenosť, to je jasné. Ale iné je to na klinike, keď niečo riešiš. A ten Spinn má dobré ohlasy si myslím, na všetkých tých oddeleniach. Si myslím, že toto je cesta, akou sa treba uberať, že aj to vybavenie, aj prístup, to urobí ten dojem.
Ahoj, ja som uz aj davnejsie pisala svoju skusenost s laserovou epilacou nejakej kocke. Nie sice do Ziliny, ale do Ruzomberku na kliniku Spinn som chodila. Teraz nedavno som mala po vsetkych sedeniach a je to parada, ze nemusim kazdy druhy den ziletku vytahovat.