Viete mi prosim niekoho poradit kto by mi vedel spracovat danove priznanie?
Súrne ❗️❗️❗️ dakujem
@beatrice1111 si zamestnanec alebo živnostník? Ak zamestnanec pošli mi doklady spracujem ti to
@matullienka zamestnanec, potrebujem este zajtra papier zo socialky, rocne zuctovanie mam. Mozem ti to poslat zajtra ked budem mat vsetko? Velmi by si mi pomohla.
@bmolko das mi prosim do ss na neho kontakt? Alebo kde ho najdem? Dakujem
@beatrice1111 no ja som, že to máš lebo potom by som ti to spravovala až cez víkend
@matullienka mam len to rocne zuctovanie zamestnana som od februara minuleho roku, januar som poberala iba rodicak. Ten papier k tomu nemam. Nevadilo by mi to ani cez vikend ak by som to 30.6. stihla odoslat.
30. je nedeľa, posledný termín na podanie daňového priznania je pondelok 1. 7..
to je zatial jedno ked to este nemam
@beatrice1111 inak papier zo socialky, ak len kvôli tomu januárovému rodičáku, do daňového nepotrebuješ. To je nezdaniteľný príjem a nikoho nezaujíma.
Riadny termín DP: do 31.03.2024, Predĺžený termín DP: do 31.06.2024 A ty hľadáš niekoho, kto ti urobí DP 27.06.2024 😲
Zaslúžila by si si 5 a 20 na holý zadok. 😉
Inak, podľa mňa, ak si len zamestnaná bola, tak si fakt podľa vzorov na nete urobíš hravo sama. Na finančnej správe sú elektronické formuláre, ktoré, ak zadáš na začiatok správne tých pár údajov, ti potom vysvietia, čo máš mať vypísané a ešte ti to aj po dvojkliku myšou, samy vypočítajú.
@fido69 ooo dakujem za nazor na ten som sa presne pytala 🙂 aj keby to riesim posledny den je to moja vec, rypni si do muza ked nemas kde
@bubuzu bohuzial clovek popri praci, dietati, domacnosti, skuskovom nemoze mysliet na vsetko, esteze som si spomenula😄
@bubuzu urcite by som to zvladla len som to nechala na niekoho skusenejsieho, uz to mam😄
@beatrice1111 tak dobre potom
moj otec🙂