Ahojte, viete poradit niekoho schopneho na preinstalovanie notebooku? respektive niekoho koho mate overeneho, ze sa rozumie do takychto veci, vie vycistit disk, nainstalovat zakladne programy po preinstalacii a pod. Za rozumnu cenu😉 vdaka ☺
Chod na internáty zinskej univerzity, vycap na nástenku inzerát. Schopní chalani sa tam určite nájdu, o chvíľu im začína semester
@may555 ahoj ja mam veľmi šikovneho brata v tejto oblasti rozumie sa tomu. Ak chceš môžem ti poslat do IP kontakt
Co je rozumna cena?
@michaela5619 ahoj, mozes dakujem😉
@vlado818 vobec nemam predstavu, treba si povedat a podla toho posudim ci to je pre mna ok🙂 potrebujem notebook "ozivit" je strasne pribrzdeny, cakam celu vecnost kym otvori subory, nacita stranku, budem ho potrebovat v plnej kondicii, mozno je zavireny, zahlteny nepotrebnymi subormi, neviem, uz to je jediny PC v celej domacnosti a dost zerie nervy..takze, je uz na uvazeni co s nim treba urobit, ja to kvalifikovane neposudim, mozno ani netreba preinstsalovanie, potrebujem len nech funguje ako ma..
@may555 dam vam radu zdarma: co potrebujete si ulozte na disk( ak ho mate rozdeleny) ak nie tak externy disk podla velkosti. Ak mate legal win s cislom dajte preinstalovat cely pc a hotovo. Ked nie na internete si kupite len samotne seriove cislo, naposledy v akcii za 3.5€ som kupoval znamej.
@martinenka886 dovolila som si poslať kontakt do IP 🙂
@may555 obyč preinštalovanie ti problém rýchlosti asi nevyrieši, preto požiadaj toho dotyčného (ak nájdeš) aby ti tam dal nový SSD disk namiesto klasického HDD ktorý tam bude, a väčšiu RAM-ku z bazaru (nie vždy sa dá ešte dať), investícia asi 100€ aj s robotou a máš to neporovnateľne rýchlejšie
@may555 Tak ak niekoho schopneho najdes, daj vediet, aj ja by som potrebovala 🙂 Nemam nikoho takeho, kto by sa do PC vyznal.