Prosím odporúčte terapeuta na osteopatiu / kraniosakrálnu terapiu pre bábätká v Žiline alebo okolí.
Ďakujem
@kukumallu čo som ja našla boli terapeuti len na kraniosakrálnu terapiu a nie osteopati. No aj títo, čo som našla sa špecializovali na dospelých a nie na bábätká. Ale jedna pani mi odporučila jednu terapeutku aj pre bábätká, pôsobí v Ružomberku. Myslím, že má stránku kranialka.sk . Ale neboli sme u nej. Rozhodla som sa vyskúšať baby plávanie a u nás veru pomohlo 🙂
Tak teraz ste ma zaskočili....teraz neviem, ci hľadať terapeuta na kraniosakralnu terapiu alebo osteopatia? Aky je medzi tym rozdiel? Bolo mi doporucene, ze mam objendnat dieťa na kraniosakralnu terapiu....znamena to, ze mam hladta osteopata? Tu pani v Ružomberku som nasla, ale je to dosť ďaleko a nemá ani voľny termíny najbližšie 2mes.
Dobrý deň, môžem sa spýtať, kde ste chodili na baby plávanie? Ďakujem ☺️
@kukumallu prepáčte, prehliadla som Vašu správu...snáď sa Vám medzičasom podarilo niekoho nájsť a bábätko krásne napreduje
@jannah91 chodili sme Baby plávanie Čľupko, odporúčam 🙂
Aj ja hľadám terapeuta na kraniosakralnu terapiu pre 2mesacne babatko. Vy ste našli nejakého terapeuta? Kde ste boli? Pomohlo to?