Ahojte prosím Vas viete mi odporučiť dobrého kožného lekára, s normálnym prístup a kde nepresedim v čakárni poldna pre babetka?Mam 4.mesacneho synčeka s atopickym ekzém a zohnať kožného je normálne umenie. ĎAKUJEM
@jarmila2010 ďakujem veľmi pekne vyskúšam určite 🙂
@lenocka2291 skus tam zavolat,ale inak funguje na principe caseniek,kt si treba prist zobrat rano...sestricka prichadza pred 7h...ludia cakaju ,uz pred 6:30...ale nam sa vzdy casenka usla...a potom staci prist podla rozpisu,kt ma v cakarni..aj keby si neprisla nacas,tak berie cisla aj spatna...nikdy sme tam dlho necakali ...a chodili sme ku nej aj s detmi,ked boli babatka a trapil ich ekzem,z kt vyrastli a ona to vsetko aj cakala...od zaciatku tvrdila,ze to nie je v pravom slova zmysle atopicky ekzem,ako ho nazyva vela lekarov,ale ze u babatiek ide skor o extremne suchu pokozku,z kt vyrastu...okolo 3-4r deti,uz mali klud...ambulanciu ma privatnu vo svojom dome,ale robi cez poistovne
Aj doktorka Ševčíková v nemocnici v PB je super - robí utorok-streda-štvrtok, stačí si zavolať a dajú termín. Mne dala minulý týždeň o dve hodinky ako som zavolala už nás brala, bez časeniek a čakania.
@lenocka2291 skus kuk verazikova... Nam pomohla... bohužiaľ masticka od kožného nám to len zhorsovala... držím palce
@ivanalik Dobrý večer...ako dlho ste čakali na odpoveď od p.Zikovej ďakujem.
@bariakovalucia do týždňa si myslím, že odpísala...
dr Baštekova Dedovec PB...velmi prijemna a vzdy nam pomohla so vsetky...
https://www.google.com/search?q=bastekova&sxsrf...