Ahojte... Neviem sa dopátrať k cenniku.. koľko prosím stojí u MUDr Durmisa 3D fotky?
Ďakujem
@lenqua_12325 ja som s pánom doktorom veľmi spokojná 🤍 veľmi mi pomohol keďže som k nemu prechádzala so zdravotnými problémami od inej gyn. Skvelý prístup, treba sa pýtať ak vás niečo zaujíma...
Ja by som už iného dr nechcela
@ameema práve ma potešil Tvoj koment.
Prvý pozitívny. Som sa aj bála.
Zaujímala by ma sestrička a prístup a hlavne, ak je žena tehotná ako tam majú tie tehotenské veci.
@lenqua_12325 sestrička 😁😁😁 dlho som ju volala diablova babka... Trošku odmerana pani na môj vkus, ALE od kedy som tehotná tak sa snaží byť veľmi milá a občas sa jej podarí aj zavtipkovať.
Neviem čo vás zaujíma ohľadom starostlivosti v tehotenstve... Myslím si že je všetko tak ako má byť. Doktor toho veľa nenahovori na čo veľa žien reaguje negatívne... Ja to však vnímam tak že ty si tehotná ty sa máš pýtať 💁🏻♀️ keď ťa niečo zaujíma... Vždy sa ma dr opýta ako sa mám a čo je nové. Mala som na neho kopu otázok zo začiatku keď som zistila že som tehotná. Chodila som so zoznamom otazok do ambulancie 😁😁 a vždy s úsmevom odpovedal aj na úplnú debilinu...
Tiež hneď zisťoval či beriem kyselinu a vždy mi to aj pripomenul že na to nemám zabúdať že ju treba brať.
Fotku zo sona treba pýtať 💁🏻♀️👶🏻 a keď niečo chcete teda to pánovi doktorovi pripomenúť... Treba chápať že v hlave toho nosí veľa...
Jediné čo som si zabudla teraz zistiť je koľko stoja tie 3D fotky no 🙈 zbežne platievam tak cca 20-30€ čo nie je žiadna tragédia si myslím 💁🏻♀️ ...
Glukózovy sirup bude kázať kúpiť v lekárni a tiež zároveň aj skúmavku na moč. Ale to v pravi čas oznámi
Neviem ešte čo by vás zaujímalo 🙂
O a áno... Keďže sa dr o mňa stará už pár rokov a sprevádza ma aj tehotenstvom mám v pláne si ho aj zazmluvniť ku pôrodu. Má moju plnú dôveru je to veľký sympaťák a odborník
@ameema diablova babka 😅🙏🤣🤣🤣 som sa skoro zadusila cestovinami.
Ďakujem za cenné informácie.
Asi to bolo všetko zhrnuté v jednom komente.
Nič iné mi nenapadá.
Veľa zdravia a pekný, rýchly a čo najmenej bolestivý pôrod prajem 🌷🩷❤️.
Ak sa môžem pripnúť, prešla som k nemu od iného lekára, ale ešte som tam nestihla ísť.
Nejaká recenzia by potešila.
Tiež plánujeme bábo, tak potešia aj info ohľadom cien.