Ahojte baby najlepsie okolie zilina alebo Ba , kde ste boli na 1 trimester. Screening? Spoķojnee-povedal vam doktor presne co a ako? Kolko ste platili? Boli ste u sukromneho a robili vam aj odber krvi? Zijem v rakusku a chystam sa na slovensko ze by som spojila prijemne z uzitocnym a uprimne urcite.aj lacnejsim ...v AT ma.to vyjde cca 180 eur
@maria955 ja som bola v gynfiv, dr. križko, napokon som uňho aj zostala a chodím cele tehotenstvo každý mesiac. Prvý krát som ale išla až v 20tt na morfologicky a 3D, to boli dve sedenia, stalo to 80€. Ale je to výborný odborník na prenatálnu diagnostiku. Všetko dopodrobna vysvetli a ochotne odpovie na všetky otázky. Je to v Bratislave
V ZA som bola na prvom morfo ultrazvuku u Babjaka. Krv mi nebral, to myslim ze nerobi.
U Dr. Babjaka. Krv mi brala moja, ale na NT sono som bola uňho. Tuším 35e ale má aj cenník na stránke. Výborný lekár, príjemný, všetko mi vysvetlil. Idem aj v 22tt k nemu.
@maria955 Zilina, dr. Visnovsky a stalo to 30€. Krv mi nebral ale pozrel vsetko ma sono. Poslal ma k nemu moj gynekolog.