Ahojte,
prosim Vas kde v kamennom obchode sa daju pozriet ci vyskusat aktovky pre prvaka? Nemam nic konkretne zatial, chcela by som hlavne pozriet a nech skusi.
Dakujem a pekne prazdniny
V dubni v sevte pripadne na stanici je obchod teda oproti železničnej vedľa obchodu ako je VŠZP
@cookie29 v kazdom dobrom papiernictve 🙂
@babulkomale vynikajuci napad a kde su tie dobre papiernictva? Uz 20rokov som odtial prec, takze ani nahodou netusim
@cookie29 prepac, nevsimla som si ze pises na stranku mesta Žilina 🙂 myslela som ze vseobecne obchody. Drzim palce nech najdete peknu tasku.
v papiernictvach mavaju skolske tasky...
@babulkomale neva... zijem mimo SK a u nas dostat skolske aktovky klasicke, presne to co nechcem, lebo prilis siroke. Takze potrebujem kupit a vyskusat v kratkej dobe, co tam budeme na navsteve a fakt netusim, kde co je a moje dieta obchody z celeho srdca nenavidi.
@cookie29 áno, tam. Prvácke mali najmä beckmann, ale aj iné. Priznám sa, že ja značky veľmi neriešim. Išlo mi o to, aby bol ľahký, vystužený, priestorný a dcére dobre sadol. Tak ja ani nvm akú značku sme kúpili, ale predavačka vravela, že pre prvákov majú veľký výber beckmann, preto si to pamätám…
v auparku na poschodi titi papiernictvo, vyborna obsluha, aj tasiek bolo dost...
v každom papierníctve vieš určite vyskúšať školskú tašku, my sme tiež boli takto skúšať ale nakoniec som objednávala cez net zo stránky BAAGL
myslím, že každé papierníctvo bude mať aspoň pár školských tašiek na predajni
V Dafferi zvyknú mať rôzne aktovky