Kde sa dajú ísť pozrieť sedačky do obývačky v Žiline?

cookie29
26. júl 2021

Dobry večer

Prosím Vás kde v ZA sa dajú pozrieť sedačky do obývačky ? Zatiaľ žiadna konkrétna predstava, len niečo kvalitnejšie

fifina75
26. júl 2021

@cookie29 dobrý večer, skúste v Living centrum je Štúdium spánku a pohodlia, pripadne ako je ulica Hálkova zdravotné stredisko vedľa je drogéria TETA a na poschodí je HARMONIA tam je dosť veľký vyber

katkami123
26. júl 2021

Sconto

kimina21
26. júl 2021

@cookie29 zarpa v oc idea

lintu
26. júl 2021

V ZA je sídlo Fines-u.

hyta
27. júl 2021

Fines sa pokazil, tam by som už sedačku nekupovala. Kvalitné slovenské sú v OC Idea, no rátaj už s vyššími cenami.Neviem s akou sumou rátaš, ak lacnejšie, tak aj v Sconto nábytok je dosť veľký výber.

aknamorka22
27. júl 2021

Na Solinkach je aj Drevona a potom na bulvári je Fines 🙂 my sme pred 5 rokmi kupovali lacnejšiu z drevona a boli sme spokojní. Známi kupovali drahšiu z fines a tak isto spokojnosť 🙂

pupava_lucna
27. júl 2021

My sme včera boli v Sedačkách Phase pri Holiday Inn a v Livingu v štúdiu spánku a pohodlia. Cenovo nám vyšli porovnateľné.

iweth_za
27. júl 2021

Trendshop na Vlčincoch vedľa VeloSprint www.trendshop.sk/content/13-kontakt, Harmónia pri kolečku nad drogériou Teta www.nabytokharmonia.sk/.

bastillka
30. júl 2021

@cookie29 tiež som za Zarpu. Sesterská firma je Beta. Sú z PD. Odporúčam, je to veľká konkurencia Phase.
Akurát včera som si ju dala vytepovat po takmer 4.rokoch...