Kde kúpim oblečenie pre deti, ktoré majú ekzém?

202
22. jan 2021

Dobrý deň vedel by mi niekto poradiť kde v Žiline sa dá kúpiť oblečenie pre deti ktoré majú ekzém ( veľkosť M )? Ďakujem za rady .

zuzikaslat
23. jan 2021

Dobrý deň, neviem, kde sa dá kúpiť oblečenie, ale môžem poradiť, ako sa zbaviť ekzemu...

202
autor
23. jan 2021

@zuzikaslat budem vďačná za akúkoľvek radu ...

katetuc
1. feb 2021

@202 občas pomôže aj zmena pracieho prášku. Ja možem za seba odporučiť Lovelu. Partner trpí na veľmi suchú pokožku a lupienku a zmena prášku mu prospela. 🙂 Celkovo neparfumovaná kozmetika napr. Cerave, Hyntegra a pod.

zuzana_v1
2. feb 2021

@202 ahoj. Dcérka mala strašne prejavy ekzému. Koža jej praskala až do krvi, preplakala celé noci aj dni. Veľmi nám pomohlo upraviť stravu. Úplne sme vyradili všetko mliečne, lepok, sóju, orechy a hlavne biely cukor. Po dvoch rokoch diéty môže zas jesť všetko okrem bieleho cukru a orechov. Na začiatku som si myslela, že je nemožné ju tak stravovať, no zvykli sme si a zvládli to. A na upokojenie pokožky jej kupujeme túto soľ do kúpeľa, v tom sa kúpe každý týždeň https://www.zdravieprevsetkych.sk/p/meinebase-z... Odporúčali nám aj ovsený kúpeľ, no tým, že jej vadil aj lepok, tak sa jej po ňom stav zhoršoval. A ako prvú pomoc sme kúpili tento kufrik https://www.protopan.sk/produkty/protopan-compl...

202
autor
5. feb 2021

@zuzana_v1 júj ďakujem veľmi pekne

zuzana_v1
6. feb 2021

@202 ak by si mala akúkoľvek otázku, napíš, kľudne SS