Kde kúpim korytnačku v Žiline?

donutka99
20. okt 2022

Ahojte ľudia moji, chcem sa spýtať kde sa dá v Žiline kúpiť korytnačka nejaká mini ak niekto vie za všetky odpovede vo pred pekne ďakujem M. 🙂

janocka
20. okt 2022

@donutka99 v chovproduktoch mávajú korytnačky. Aj vodné, aj suchozemské. Ak chceš vodnú, starostlivosť o ňu je náročnejšia ako o suchozemskú.

viestta
20. okt 2022

@donutka99 počíta s s tým, že korytnačka žije aj viac ako 30 rokov a mala neostane? Vodnú v žiadnom prípade, z nej nebude mé prítulné zvieratko a starostlivosť je dosť náročná. Keď vyrastie nevieš čo s ňou. A aj suchozemská ma svoje požiadavky na chov, potrebuješ ju zazimovat, aj keď zimovanie nie je podmienka. Ale korytnačka je vyslovene dlhoveke zviera

janocka
20. okt 2022

@viestta jednu vodnu korytnacku mam takmer 25 rokov a druhu takmer 20 rokov... starostlivost o ne nie je velmi narocna, ked ma clovek v akvariu kvalitny filter... Ked boli male, tak ano, bolo to narocnejsie, museli mat lampu aby sa mohli vyhrievat, ohrievac v akvariu... ale ked vyrastli, nepotrebovali uz nic okrem filtra.
Mam aj suchozemsku, ta pol roka spi a pol roka je na zahrade vo velkej ohrade, kde ma aj stromy, aj jedlo, aj jej do ohrady davame dalsie jedlo. Ta ma vyse 20 rokov.

viestta
20. okt 2022

@janocka mame v rodine suchozemsku. Už 25 rokov.