Kde kúpim cestovný kufor v Žiline?

baska_t
14. aug 2022

Ahojte maminky Žilinčanky, som z Martina ale keďže tu som neuspela skúsim Žilinu. Potrebovala by som kúpiť cestovný kufor a chcem sa opýtať či viete o nejakej predajni v Žiline kde majú fajn vyber. Ďakujem 🙂 peknu nedeľu prajem

savoya
14. aug 2022

Tesco Kosicka Zilina,je tam obchodik s predajnou kufrov,kabeliek…

baska_t
autor
14. aug 2022

@savoya ahoj, prosím ťa priamo vnútri v budove tesca? 🙂

savoya
14. aug 2022

Ano je to

dadustek8
14. aug 2022

@baska_t tento týždeň som videla na masrycke v cinaku veľa na výber a rôzne veľkosti ale ja osobne som asi mesiac dozadu kupovala hore na trhu v pasazi 🙂

baska_t
autor
14. aug 2022

@dadustek8 ahoj, bola som na masaryčke tento týždeň presne viem o ktorom obchode je reč len keď som ten kufor chytila do ruky, bohvie akú dôveru voči tej kvalite nemám. Potrebujem naozaj pevný kvalitný kufor 🙂 ďakujem za tipy 🙂

kauiska
14. aug 2022

Kufre majú aj v CCC, neviem či si pozerala... Na ich stránke sa dá skontrolovať dostupnosť v predajni

fifina75
14. aug 2022

@baska_t ahoj aj v Auparku na druhom poschodí je predajňa čisto len s kuframi už neviem ako presne sa volá

martinkan21
14. aug 2022

@fifina75 Lara Bags sa myslim vola. Tiez som tam kupovala kufor.

baska_t
autor
14. aug 2022

Dievčatá ďakujem za tipy

dadustek8
14. aug 2022

@baska_t ja som sa na ne nepozerala akú majú kvalitu len som ich tam videla ale tak s cinaka vo človek očakáva a ceny ako keby si kúpila niekde v dobrom obchode 🙂

baska_t
autor
15. aug 2022

@dadustek8 o cenu mi nejde, nemám problém dať aj viac peniazkov ak bude kufor naozaj kvalitný 🙂

beahavala
7. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

mne sa najviac osvedcilo kupovat kufre cez internet, velmi som spokojna s kufrom kupovanym cez najkufre

ninah1486
14. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

v kamennych obchodoch podla mna nie je taky vyber, radsej objednaj