Kde kúpim barefoot topánky v Žiline?

12. dec 2022

Ahojte, kde kupim v za barefoot topanky pre rocneho syna na zimu? Dakujem

hebba25
12. dec 2022

Be Lenka v Mirage

autor
12. dec 2022

@hebba25 a tam maju aj pre rocne deti? Viac ludi mi vravelo, ze oni robia az pre vacsie deti

pupava_lucna
12. dec 2022

My sme kúpili protetika barefoot pre ročnú dcéru tu https://www.protetika.sk/loc/Žilina

eva233
13. dec 2022

Belenka v miragei predáva len svoju značku a teda jednak majú veľkosti od 25 a jednak mu musí taka topánka pasovať. Bf topánky majú radu protetika aj v protetike v zilpe ale tiež mu to musí pasovať. V okolí Žiliny mate ešte topánočky.eu v Terchovej.... V prvom rade treba nohu dobre zmerať a určiť typ nohy a potom vybrať podľa toho značku a následne objednať cez net keďže v Žiline kúpite len spomenuté znacky.... Pripadne niečo možno ešte nájsť v Žirafe.... Pokiaľ máte otázky alebo sa v tom meraní nevyznáte kľudne mi napíšte.

snehulak77
13. dec 2022

Protetika ma priamo v ZA obchod ako vojdes autom do nemocnice tak naľavo ta nova budova (je tam očné Javorkova aj reumatolog) a ten výber je tam veľký. Špecializujú sa iba na topánky, takže to nie je ako v lekárni

autor
13. dec 2022

@eva233 v zirafe sme dnes boli a za mna sklamanie…
Jednak pristup, jednak ponuka… viete mi poradit aj nejaku stranku ma bf topanky? Mam trosku respekt pred objedmavanim online, nakolko to budu nase uplne prve topanky a nemam skusenost, ale inu moznost akosi nemam ☹️

pupava_lucna
13. dec 2022

A v tom areáli nemocnice si neskúšala? Ešte pred rampami je predajna tej protetiky. Majú tam veľa topánok a aj barefoot. My sme kúpili medavno tam tiež prvé topanocky.

eva233
13. dec 2022

Ak dobre nohu premeriate- šírka, dĺžka, priehlavok, členok dá sa pekne určite ktoré značky by mohli vášmu dieťatku sedieť a podla toho vyberiete... Ak ste na fb pridajte sa do skupín bosé nozky bez prekážky alebo barefoot bazár a poradenstvo a aj tam vám poradia, tam už sú aj konkrétni predajcovia... Ale odporúčam napr. Ježko bezko, bosacik, pejko-barefoot.... Všeobecne na prvé kroky sú fajn značky bobux, froddo prewalkers, little blue lamb, old soles... Ale naozaj záleží akú má nohu... Pripadne na tieto kúpiť návleky stonz do tejto zimy 😉