Ahojte, pred 10. rokmi sme sa odstahovali zo Ziliny. Chcela by som vypatrat kamaratku, ktora sa s rodinou do ZA prestahovala z Korei - Kim. Mala dvoch synov - Tavan a Chevan (neviem presne ako sa to pise 😊). Byvali na Solinkach. Jej manzel pracoval v ZA v nejakej firme. Telefonicky kontakt uz na nu nemam.
Netusim, ci ziju este v ZA. Boli tam viacere rodiny, navzajom sa poznali, velmi by mi pomohlo, keby ste poznali akukolvek korejsku rodinu, mozno by ma vedeli na nu nasmerovat. Dakujem!
Ja poznám nejakých ale momentálne si v Kórei a tiež sú Kim. 🤣🤣🤣 Nemajú dvoch chlapcov
@igiana daj na FB do skupiny hľadáme starých priateľov.Najdes hneď 🤗
@snowflake07 fb nemam ale skusim poprosit niekoho, dakujem 🤗
@igiana Ahoj, ja robim v korejskej firme v Ilave a som nieco ako asistentka korejskych zamestnancov. Urcite niekto taky pracuje na administrativnom oddeleni aj v Kii v Ziline a ak bude ochotny/ochotna, skusi ti tu kamaratku vypatrat, kedze tych korejskych zamestnancov nebyva az tak vela. Pozri stranku Kia Slovakia a pohladaj tam nejaky kontakt na administrativu. Ak si ale pamatas len priezvisko Kim (a dve krstne mena, ktore nevies, ako sa pisu), tak sa ti to asi nepodari, kedze 70 percent z nich ma toto priezvisko.
@igiana no korejcov tam je, oni robia v kii.