Kamarátka z Kórei žijúca v Žiline

igiana
24. nov 2021

Ahojte, pred 10. rokmi sme sa odstahovali zo Ziliny. Chcela by som vypatrat kamaratku, ktora sa s rodinou do ZA prestahovala z Korei - Kim. Mala dvoch synov - Tavan a Chevan (neviem presne ako sa to pise 😊). Byvali na Solinkach. Jej manzel pracoval v ZA v nejakej firme. Telefonicky kontakt uz na nu nemam.
Netusim, ci ziju este v ZA. Boli tam viacere rodiny, navzajom sa poznali, velmi by mi pomohlo, keby ste poznali akukolvek korejsku rodinu, mozno by ma vedeli na nu nasmerovat. Dakujem!

evica17
24. nov 2021

@igiana no korejcov tam je, oni robia v kii.

igiana
autor
24. nov 2021

@evica17 to ano, len potrebujem niekoho kto ich aj osobne pozna 😊

evica17
24. nov 2021

@igiana ze skus dakoho kto v kii pracuje, idealne na vyssej pozicii nez robotnik, ti by mohli poznat

igiana
autor
24. nov 2021

@evica17 len ja som daleko od ZA 😊
Myslela som to tak, ze aby sa mi tu ozval niekto, kto pozna nejaku korejsku rodinu osobne

6mia6
24. nov 2021

Ja poznám nejakých ale momentálne si v Kórei a tiež sú Kim. 🤣🤣🤣 Nemajú dvoch chlapcov

igiana
autor
24. nov 2021

@6mia6 🤣🤣🤣

snowflake07
24. nov 2021

@igiana daj na FB do skupiny hľadáme starých priateľov.Najdes hneď 🤗

igiana
autor
24. nov 2021

@snowflake07 fb nemam ale skusim poprosit niekoho, dakujem 🤗

erienka
26. jan 2022

@igiana Ahoj, ja robim v korejskej firme v Ilave a som nieco ako asistentka korejskych zamestnancov. Urcite niekto taky pracuje na administrativnom oddeleni aj v Kii v Ziline a ak bude ochotny/ochotna, skusi ti tu kamaratku vypatrat, kedze tych korejskych zamestnancov nebyva az tak vela. Pozri stranku Kia Slovakia a pohladaj tam nejaky kontakt na administrativu. Ak si ale pamatas len priezvisko Kim (a dve krstne mena, ktore nevies, ako sa pisu), tak sa ti to asi nepodari, kedze 70 percent z nich ma toto priezvisko.

igiana
autor
26. jan 2022

@erienka dakujem 😊. Vyzera to tak ze asi to vzdam.

bora0123
16. apr 2023

@igiana ahoj nasla si ju uz? 🙂

igiana
autor
16. apr 2023

@bora0123 vzdala som to 😆