Poraďte kam na výlet v okolí ZA?
@trinity_77 s detičkami 7 rokov, 2 roky a pol roka... To je jedno aj nejaké túry by sme chceli absolvovat aj nejaké zoo, hlavne nech majú vyplnený čas a nerozoberu chalupu 😀 už msme za sebou bojnice, Terchovu a boli ešte sme boli Chlebe
@trinity_77 a Lietavsky hrad ma veľmi neláka, tak sme boli už milión krat
Výlet vlakom do rajeckych Teplíc - múzeum dopravy, dat si tam zmrzku pripadne pozrieť jazierko, park a domov.... Výlet za pár eur....
Vylet vlakom/ na bicykli do nezbudskej lúčky strecna... V nezbudskej sa dá pozrieť rozprávkový les pripadne zvieratká, pri lavke sa dá ísť úplne dole ku váhu a hádzať kamene, kŕmiť kačky zábava pre deti na pol dna
Múzeum slovenskej dediny v Martine
Mini zoo na vlcincoch, farma bardy
Hlbocky vodopád je parádny
Chata patuch to sú také pekne prechádzky
Vyhliadky Duben, v Bytči, Divinka,
Stranik
@eva233 do nezbudskej sa chystáme a ešte sa dá ku tomu pridať aj prechádzka cez most ponad váh a vrátiť sa kompou
Aj na ten vodopád sa chystam
A chatu patuch mi ani nespomínaj... Bolo tam krásne kým to neobjavilo milión ľudí, momentálne tam býva viac ludi ako na námestí a bordel ako na smetisku a to tam ujo co ma chatu zbiera tie odpadky po okolí pravidelne, keby si to tam videla tak 3 roky dozadu, vtedy tam bolo úžasné... Úplný klud
Nad tými rajeckymi som rozmýšľala ze by sme skočili bud zajtra alebo v nedeľu
@mamusa123456789 to fakt? My sme boli na chate asi 2r dozadu a to bolo super.... Takže vravíš ze humusaci ľudia... 🤦♀️ Och škoda 😥
@eva233 možno niektorým to nepríde ako bordel, ale ja to tam poznám ešte za čias pred pandémiu, keď tam prešlo pár ľudí za týždeň a vtedy tam bolo úžasné... Balzam na dušu... Ale pandémia naučila chodiť ľudí do prírody, aj takých co sa nevedia v nej správať a potom je všade milión odpadkov, tým nechcem povedať ze tam už nemáš ísť, ale už to nie je to co to bývalo... Sama tam chodievam na prechádzku niekoľko krát za týždeň, ale cez víkend to obchádzam...najlepsie je tam momentálne cez týždeň v doobednajsich hodinách keď tam nikoho nie je
Odporučila by som Súľov ale v týchto horúčavách by som to asi teraz moc neriskovala nejakú turistiku .. človek sa rýchlejšie únavy a pre deti to tiež nie je momentálne boh vie čo. Keď tak skôr tie Rajecké kde si sa ísť okúpať. Mám malú dcérku a vidím sama na nej že jej moc tie horúčavy nerobia dobre. 🙂 ale to len môj názor, nemusíte s ním súhlasiť 🙂
@mamusa123456789 Lietavsky hrad, Budatín, Straník, Súľovské skaly, mini zoo v oskerde, janosikove diery, farma bardy.. neviem aký typ výletu by ste chceli, či s detičkami alebo túru🙂