Ahojte prosím vás idem sa vás spýtať..Mam ísť s malou na nožičky po pôrode chcem sa spýtať kde to teraz je a ako to tam funguje ktoré dni sa chodieva a o ktorej by som mala ísť najlepšie aby som tam nečakala pol dňa?Ďakujem
@aknamorka22 no dostala som ten papier v pôrodnici len som ho omylom založila do karty u pediatricky preto som si nebola istá ze kde a kedy sa to robí presne...samotné vyšetrenie už viem ako prebieha len som nevedela kde to presne je lebo pred tým to bolo dole v suteréne a viem ze sa to menilo tak preto Ďakujem veľmi pekne za info 😊
No podľa mňa ten papier z nemocnice budeš potrebovať. Ja som tam bola začiatkom roka a potom aj v júni a bolo to normálne dole na prízemí ako vždy. Neviem o tom, že by sa to nejako menilo. Aj na stránke majú napísané prízemie 🙂
@aknamorka22 no pred šiestimi rokmi keď som bola zo synom tak to bolo ešte o jedno poschodie nižšie
Myslíš sono klbikov, čo sa robí v 3 týždni? V pôrodnici si musela dostať papier s info, že kde to je a kedy. Info nájdeš aj tu http://bip-static-90.213-81-175.telecom.sk/sk/o... prvovysetrenie sa robí každý štvrtok od 13:00. Prídeš, zapises sa na papier a počkáš pokiaľ tá zavolajú. Prídeš dnu, vyzlecies dieťa, urobia sono a ideš precy. Trvá to celé asi 5 mi minút. Je to taká masovka, aj dnu vás ide 5. Ja odporúčam v ten deň ráno si tam zavolať či nemajú voľno a môžeš prísť aj skorej a vyhnúť sa davu ľudí. Ja som takto bola s mojím. Ráno som zavolala, povedala, že máme prísť o jedenástej a boli sme tam sami.