Ahojte,
chcem sa opýtať, či viete poradiť kaderníčku v ZA, ktorá zafarbí vlasy mojou farbou a nebude za to pýtať majland?
@dadis farbila mi vlasy dcéra ale má teraz malé detičky a je to ťažké, sú veľmi živé... pohodlnejšie by mi bolo, keby mi to kaderníčka zafarbila mojou farbou. Nechcem farbu od kaderníčky, mám špeciálny odtieň a je to zbytočne drahé
Chapem, mam to podobne. Neskusis si naniest farbu sama ored zrkadlom? Robim to tak obcas, zafarbim si vrch hlavy pramen po prameni od stredu doprava a dolava pokial dovidim dozadu. Potom sa nahnem nad vanu a dozadu na temeno dam zvysok farby a poriadne rukavicami roznesiem do celej zadnej casti. Nasledne este celu hlavu poriadne presucham, aby sa farba dostala aj do miest, kde som nahodou zabudla. Este sa mi nestalo, ze by to nebolo dobre nafarbene.
Skus poprosit svoju kamosku . Takéto služby kaderníctva neposkytujú , jedine ak mas známu kadernícku. Inak , ja mám vlasy pod lopatky a 20 rokov som si farbila hlavu sama.
Roky rokúce si farbím vlasy sama, nie je na tom vôbec nič ťažké.
Však si nafarbi sama, ja to robí roky sama a dokonalo
Ja si roky farbim sama , pripadne manžel
Tak to si nechaj naniest farbu radsej kamoskou, vyhoda v kadernictvach je, ze profi farby su kvalitnejsie, inak naniest na vlasy ti to dokaze takmer ktokolvek.