Ahojte. Viete mi poradiť niekoho na účes a líčenie z okolia Žiliny? Nepoznám nikoho, keďže takéto služby bežne nevyužívam. Najlepšie overenú pani. Ďakujem. 🙂
@makova333 ďakujem
@siimonella ja napr. Zlaticu jamborovu absolútne neodporúčam 🤣 na mňa moc extravagantné líčenie, nehľadí o co mate záujem hlavne aby to bolo rýchle a podla nej lebo v jeden deň má veľa báb.
@danjeliiik teba nalicila extravagantne aj napriek tomu co si jej povedala aku mas predstavu? Lebo mna nalicila podla mojich predstav a doobeda sa venovala len mne (vlasy make up)
@danjeliiik a vieš niekoho odporučiť alebo nemáš iné skúsenosti? 🙂
@siimonella tu je len link mrkni jej pracu: https://www.facebook.com/Zlatica-Jamborová-hair...
Bud Zlaticu alebo v Povazskej Bystrici je Petra Šutoriková. Podla mna nikto lepší v Ziline a okoli ako tieto dve nie je. A to uz som toho prešla požehnane.
@makova333 áno, ale vtedy mala tuším tri nevesty a už tam stáli ďalšie tri družičky co čakali, do toho telefonovala, ja som bola hotová za 10 min fakt nepreháňam. Ale bolo to tak dobrych 6 rokov dozadu, možno teraz robí inak. Ja som si dávala dole. A už by som tam nešla 🤣 aj keď na fotkách baby vyzerajú dobre ale realita u mňa bola že omietka bola nič oproti tomu.
@siimonella neviem momentálne som na druhej materskej takže už dlhoooo som nepotrebovala služby líčenia a cesania . 😉 A ani by som nevedela kde by som šla.
@danjeliiik ja som bola u nej pred 12 timi rokmi, prisla ku mne a pol dna sa mi venovala 🙂
@makova333 tak to si mala super. Potom to asi rozbehla vo veľkom fakt netuším. Vtedy mala plnku. Ale fotky ma pekne.
@danjeliiik mozno len blba nahoda, co si mala...Baby co mi hovorili mali podobne skusenosti ako ja, ale teda tiez to nebolo v tomto roku. Pracu ma krasnu, na foto to u mna vyzeralo nadherne a aj nazivo. Samozrejme, na fotky sa dava trosku iny typ licenia ako bezny make up. Kamoska, ktora robi modne tutorialy si potom na svoju svadbu davala spravit vlasy rovnako ako som mala ja. Podla mna kocka neda nic za to, aby aspon pokecala ci jej v tom vie Zlatica zabezpecit, co ona pozaduje.
@makova333 jasne nech skúsi len som tým chcela povedať ze ak bude nevesta nech skúsi aj líčenie u nej dopredu 🤣😉
@siimonella mňa líčila a česala Lucia Hádeková a bola som veľmi spokojná. Mala som ľahký make-up a účes v štýle retro vĺn, makeup naozaj dlho vydržal a nemala som pocit omietky.
@makova333
@danjeliiik
Ja tiez Zlaticu neodporucam. Praca krasna, lepsiu kadernicku na uces nepoznam, ale je absolutne nespolahliva. Mala som u nej termin na svadobny uces, mala sa mi ozvat nic. Nevyhala telefon. Osobne som tam bola aby som sa ujistila ze ma ma zapisanu. Slubila ze si spravime skusku ucesu nic. V den svadby som trpla ci bude na mna cakat. Nastastie tam bola. Vravi mi uces ideme ako sme sa na skuske dohodli? Skuska ziadna. Prosila som ju o jemny makeup. A ked ma domalovala mi povedala ze ups asi ma zabijes.
A dalsia skusenost so strihanim. Dohodnes si termin, zoberies dovolenku, prides na stretnutie jej nikde. Volas jej a ona ze meska chodte po obchodoch a za hodinu pridite. Par razy to aj presunula na iny termin. Tak neviem ci som mala len ka zlu skusenost.
Odporúčam Máriu kiskovu - hair stylist a make Up tak nejak je na FB. Prišla k nám domov cesala nás na svadbu a venovala sa iba nám vlasy a make-up držali aj na druhý deň. Tiež som na Zlaticu j. Nepočula dobre recenzie dokonca sa niektorým nevestam účes rozpadol ... Majka je ozaj šikovná ani skúšku nepotrebuješ 🙂
@siimonella
Rovnako,Zlaticu neodporúčam,v septembri mala sestra svadbu, bola u nej,rovnako ja a mama.Nedvihala,resp.komunikovala sporadicky zajednanu sme ju mali rok vopred.Pred sestru si dala ešte jednu nevestu na 6 ráno.Ta však chcela make up prerobiť a zrazu sme všetci boli v časovom sklze 2 hodiny.!!!!v živote som toľko stredu nezažila vďaka nej, dojčila som 3 mesačného syna, domov už nechodi, takže cesta tam späť, plus sklz, no mamina išla posledná a ledva stihla prísť do kostola.
@danjeliiik
@lkatka22
@44janica44
@maybeline26
Baby ďakujem za vaše tipy, nakoniec som si vybrala slečnu, ani jedna ste ju nespomenula ale mala na fb len dobre recenzie tak verím že všetko bude v poriadku. Rozmýšľam či je nutné ísť na skúšku alebo rovno pred svadbou? Čo myslíte?
@siimonella a koho si vybrala? Ja by som na skúšku šla, aby ste obe mali predstavu
@siimonella dobrý deň u koho ste sa dali česať a boli ste spokojná?
Za mňa dievčatá prosím Vás vyhnite sa jej ak nechcete dopadnúť ako ja. Dala som si v piatok pred svadbou urobit balayage studený toner. Zlatica mi robila make up a vlasy. Vlasy točila žehličkou.. vlasy mi poriadne spálila az tak ze mi zožltli, odpadávajú a lámu sa. Nedočkala som sa žiadneho ospravedlnenia ani vysvetlenia a odmietla som teda zaplatiť.. nezaplatila som jej vlastne ani moj make up ani make up a vlasy mojej maminy. Čo je dokopy asi 150€ Za tie peniaze mi snáď niekto tie vlasy dá dokopy aby som nemusela ist na krátko. No ale aby som nebola úplne zlá ponúkla mi osetrujucu kuru(neviem aku) co som ale odmietla, urcite jej už moje vlasy nezverím.
@siimonella Zlatica Jamborova Zilina