Jasle v Žiline - skúsenosti

patrina555
6. sep 2022

Dobrý deň, chcem sa opýtať, nájde sa tu niekto komu dieťa chodilo do Jaslí v Žiline na Veľkej Okružnej a aké máte skúsenosti ?
Ďakujem 🙂

zizuliatko
5. okt 2022

@patrina555..nase obe deti a velkaaa spokojnost, urcite odporucam👍..my sme mali konkretne vrchnu triedu v stred. vchode, kde sa venuju viac tym detickam, co maju zrakovy problem.. sestricky su tam velmi mile, laskave, pristup k detickam, no uzasne, ja si neviem vynachvalit, skoda, ze su len do troch rockov.. Maly uz je skolak a dcerka od septembra nastupila do skolky, ale ked vieme, ze mame cestu okolo, vzdy sa tam zastavime kolektiv pozdravit a potesit ich sladkym kolacikom 😉 odporucam urcite, nastup do skolky po troch rok. je potom brezproblemovy, aspon teda nase tak boli..
Prve dni boli tazke, co syn plakaval, zakazdym, ked ho zaviezla ale netrvalo dlho, sestricky uz vedia ako na nich..a dcerka ani neplakavala, ta nastupila neskor ako 2,5r.a jej sa tam od zaciatky pacilo, niekedy ani domov nechcela ist a tiez tam maju super velky dvor, akcie pre deticky, akoMikulas ich vzdy navstivy, maju peknu spomienku aj na fotkach, karneval atd. ozaj vela vselicoho a strava tiez, varia si priamo dole v kuchyni a jedli tam, ze vsetko aj chlebik s pomazankou, co doma nechceli obaja a tam zjedli.. za nas odporucam..