Jasle Puškinova Žilina

evitaa1234
30. nov 2021

Ahojte, mate skusenost s mestkymi jaslami na puškinovej? Dcera nastupila a mam z nich zmiešané pocity.

coco1
30. nov 2021

@evitaa1234 ahoj, ja som tam mala synceka asi pol roka. Zasadny problem nebol ale tiez neboli z neho nejake vysmiate..maly stratil skoro spanok, nechcel spavat tak sa im to nepacilo. Skus dat tomu este cas, pripadne skusit poziadat o prelozenie do inej triedy ak sa Ti p.ucitelky nepozdavaju.

evitaa1234
autor
1. dec 2021

@coco1 Vďaka, ano nad preložením uvažujem...len či bude voľa....lebo sa mi zda že tam je všetko problem....

coco1
1. dec 2021

Treba skúsiť, príp. viac komunikovať s učiteľkami. Čo konkrétne sa Ti nezdá ak smiem vedieť? Či proste len nesedia učiteľky? ono tie jasle sú také no.. staršie p. učiteľky, potom tam bola nejaká mladá na zástup aspoň ked ja som tam mala synčeka. plakal mi v náručí a pýtam sa: aký je teraz postup? a ona: no postup je taký, že mi ho musíte dať... 😲 vtedy som to nejako neriešila, ale nebolo to 2x príjemné

evitaa1234
autor
2. dec 2021

@coco1 nakoniec sme sa rohlodli pre zmenu jasli, nakolko to boli veci, ktore sa podla mojho nazoru nedali zmenit. Aj ked musim objektivne napisat ze mala tam bola velmi spokojna ale mne ako rodicovi urcite veci vadili...

trinity_77
3. dec 2021

@evitaa1234 a do akych jasliciek druhych?

evitaa1234
autor
4. dec 2021

@trinity_77 po novom roku vyberieme. Teraz sme to už nechali tak do Vianoc...