Ahojte koľko prosím vás stojí ubytovanie veľkého psa v tomto hoteli cca? Na týždeň ďakujem
Veľký neviem, malý 20€ na deň.
@zara0201 nie? Prečo? 🤣🤣🤣🤣
@vierka1991 fu tak to veľký asi 40-50cca.. Celkom dosť
Ďakujem 😊
Nie su kastrovani
@zara0201 aj my musíme kvôli tomu dat vykastrovat ale zistili sme ze je aj iný spôsob ze len zauzlia tak to chceme tak spraviť
@zara0201 toto mi príde také čudné ze cez leto len tých ktorých poznaju🤷♀️
Veď to. Asi majú plno. Ale tie podmienky...iba tych co poznaju, kastrovanych, na skusku...
Pozri si ich FB stránku tam dávajú z každého dňa zábery. Myslím, že majú už veľkú klientelu, tak si môžu určovať svoje podmienky. Je tam niekedy aj 40-50 psov malých aj veľkých a nemôžu tam prevychovávať nejakého psa, príp. ešte ak je nejaký agresívny alebo sa neznesie vo svorke.
Tak čo je pre nich veľký pes je otázka? Je veľký pes 20-30kg? Alebo 50 kg a viac? Sama som v minulosti strážila psy, tie 20-30 kilové oveľa menej náročné ako tie malé "prachovky" čo nemajú hygienické návyky, často naučené krmiť z ruky, štekajú, neznesú sa s rovnakým pohlavím a tak. Ak uprednostňujú malé tak podľa mňa skôr kvôli ekonomike-malých viac napracú na nejaký priestor, ale povahovo je určite nejaký labrador lepšie zvládnuteľný ako nejaký malý york. Samozrejme ešte chápem "ostrejšie" plemená ako belgický ovčiak, rotvajler, pitbull a tak, tam chápem, že je väčšie riziko ak psa nepoznajú a radšej uprednostnia menších.
@3009 tak ja nepotrebujem prevychovať psa😄ja potrebujem slušný hotel kde mi ho nebudú týrať ako to vraj robia v niektorých 😉
A je jasné že si môžu určovať podmienky to je tak všade
@marsmykkok to je veru pravda... Ja keď vidím niektoré tie male ako hneď vyskakuju tak až nechápem.. My máme Weimara a známa ma maltezaka... A ten malý už 2x skočil do nášho... On si nechá nikdy to nevráti ale hrozne ma to sere
Psí hotel priateľské srdce ? Ja skôr nad tým uvažujem do budúcna ale nemám skúsenosť
@marsmykkok pozeraj ich FB stránku a tam uvidíš, že žiadnych malých psov neuprednostňujú, že sú tam labradory, weimary spolu so špicmi a inými malými rasami. Samozrejme musia byť to psi, ktorý sú ochotný sa prispôsobiť svorke. Podľa mňa ten hotel patrí medzi určite najlepšie hotely pre psov .
Odkiaľ si? Alebo pokiaľ si ho ochotná doviezť?
@zara0201 z Martina.. A pokiaľ? to záleží co najlepšie nájdem podľa toho
Skúsenosť nemám, píšu,že individuálne. Pozerala som podmienky, našich by ani nevzali 😂