Hľadám kamarátku pre 12-ročnú dcérku - Žilina a okolie

marissa13
2. nov 2024
btus
2. nov 2024

skúste ju dať na nejaký krúžok a tam si nájde kamarátku.

marissa13
autor
2. nov 2024

@btus
@btusmomentálne má v kurze jeden krúžok tak uvidíme....

svetlonos
2. nov 2024

@marissa13
prečo si 12 baba nenájde lamosku sama? To aj priatela jej budeš hľadať? Ka toto raz nepochopím, matka hyperaktivna.

luxus10
2. nov 2024

@svetlonos moze byt len osamela...ja na tom nevidim nic zle...niekedy mozno najde clovek takto niekoho, kto o to stoji...

marissa13
autor
2. nov 2024

@svetlonos Ako rýchlo človek dokáže dovolím si povedať odsúdiť človeka na základe pár viet ....nevidí do toho , prečo kladiem túto otázku. Samozrejme neakceptujem tuto pre mňa primitivnu odpoveď a už mi nie adekvátne sa k Vám k tomu vyjadrovať.BTW možno si brat priklad z predchádzajúcej odpovede a byť trošku k sebe ohľaduplní. 😉

luxus10
2. nov 2024

@marissa13 a ste novi pristahovani, ci len nema dcera kamosku?

a pre ostatnych, deti mozu aj prestahovat sa, prip. zmenit skolu , prist o starych kamaratov a najst si kamaratov byva niekedy tazke...alebo aj z inych dovodov...

nifnea
2. nov 2024

@svetlonos ach jaj 🙈ked nevies poradit nechaj tak..

marissa13
autor
3. nov 2024

@luxus10 nie sme noví ani pristahovani .Podotýkam, že sa nejedná o introverta , má rada spoločnosť, nedarí sa jej zaradiť do kolektívu ....

svetlonos
3. nov 2024

@nifnea
Ale ved ja som to nemyslela zle. Len to vážne nechápem. Ved 12 rocne dievčatá už majú predstavu aká by ich kamoska mala byť. Tiez nie vzdy si také dievčatá sadnú povahovo. A tým dupľom, keď je to takto cez maminy.
Jasne ze to môže klapnut aj dobre. No poznám zopar, ktoré za deti od malička robia doslova všetko. A skôr som mala toto na mysli.

svetlonos
3. nov 2024

@marissa13
ahoj, už som to tu pisala. Ja som zažila zopar mam, ktoré za dieta pomaly aj dychalu, úlohy robili, hľadali kamosov. Tie decká a potom dospelaci boli hrozne nesamostatni. Za mojim "blbym" komentom som narazala na to. Mam osobne skúsenosti s takými mladými dospelými v praci.
Proste ich mamy uplne žilu za nich, dokonca aj na ohľadom práce chodili do firiem pýtať sa ohľadom syna/dcery. A potom aj na pohovor s nimi.
Ak to nie je tvoj prípad, tak sa ti ospravedlňujem 🙂

marissa13
autor
4. nov 2024

@svetlonos Dobrý deň , vzhľadom k.tomu , ze dcéru vedieme k samostatnosti, necítime aa ako rodicia , čo všetko vybavujú za ňu...... Každopádne som rada , že ste si uvedomili a priznali , že niekedy človek reaguje na mňa prilis akčné matky .....často krat aj ja sa pozastavujem, čo sa tu rieši, ale rešpektujem to a beriem to s nadhľadom. ✌️
@svetlonos

svetlonos
10. nov 2024

@marissa13
tak to je super, ozaj ma to mrzí teda ako som na Vás zareagovala. Dúfam že dcéra nájde dobtu priateľku, s ktorou si budú rozumieť. Veľa šťastia pri hladaní🙂