@btus
@btusmomentálne má v kurze jeden krúžok tak uvidíme....
@svetlonos Ako rýchlo človek dokáže dovolím si povedať odsúdiť človeka na základe pár viet ....nevidí do toho , prečo kladiem túto otázku. Samozrejme neakceptujem tuto pre mňa primitivnu odpoveď a už mi nie adekvátne sa k Vám k tomu vyjadrovať.BTW možno si brat priklad z predchádzajúcej odpovede a byť trošku k sebe ohľaduplní. 😉
@nifnea
Ale ved ja som to nemyslela zle. Len to vážne nechápem. Ved 12 rocne dievčatá už majú predstavu aká by ich kamoska mala byť. Tiez nie vzdy si také dievčatá sadnú povahovo. A tým dupľom, keď je to takto cez maminy.
Jasne ze to môže klapnut aj dobre. No poznám zopar, ktoré za deti od malička robia doslova všetko. A skôr som mala toto na mysli.
@marissa13
ahoj, už som to tu pisala. Ja som zažila zopar mam, ktoré za dieta pomaly aj dychalu, úlohy robili, hľadali kamosov. Tie decká a potom dospelaci boli hrozne nesamostatni. Za mojim "blbym" komentom som narazala na to. Mam osobne skúsenosti s takými mladými dospelými v praci.
Proste ich mamy uplne žilu za nich, dokonca aj na ohľadom práce chodili do firiem pýtať sa ohľadom syna/dcery. A potom aj na pohovor s nimi.
Ak to nie je tvoj prípad, tak sa ti ospravedlňujem 🙂
@svetlonos Dobrý deň , vzhľadom k.tomu , ze dcéru vedieme k samostatnosti, necítime aa ako rodicia , čo všetko vybavujú za ňu...... Každopádne som rada , že ste si uvedomili a priznali , že niekedy človek reaguje na mňa prilis akčné matky .....často krat aj ja sa pozastavujem, čo sa tu rieši, ale rešpektujem to a beriem to s nadhľadom. ✌️
@svetlonos
skúste ju dať na nejaký krúžok a tam si nájde kamarátku.