Gynekologická ambulancia, MUDr. Pavol Babjak

adeladulova
5. nov 2024

Ahojte, na 12-14tt skríning u pána doktora Babjaka, musím mať sukňu ci postačia nohavice, sono bude cez brusko, a pravdepodobne sukňu nepotrebujem. Vaše skúsenosti?

colsami
5. nov 2024

Na screening treba vzdy chodit tak, ze pocitas s moznostou vaginalneho usg. Ak cez brucho nebude dobre vidiet vsetko kvoli meraniam, alebo bude dieta zle otocene, pojdu zospodu. A je uplne jedno u ktoreho Dr.

adeladulova
autor
5. nov 2024

@colsami ďakujem, nakoniec som si dala šaty 👌🙂

s_o_n_i_k_e
9. dec 2024

@colsami my sme síce boli u Dr. Grochala, naše bolo zle otočené a musela som pol hodinu stepovať na chodbe, ale mňa otáčal len na bok a z boku robil sono, mala som tiež nohavice, boli sme u neho 3x no nikdy aj ked nič nevidel nešiel od spodu, vždy len tlačil na bruško alebo ma dal na bok 🙂

colsami
9. dec 2024

@s_o_n_i_k_e dobre ale ak by sa mu nepodarilo nakoniec "z toho boku" nic vidiet, ze sa Tvoje babo naozaj neotoci, proste by zospodu musel ist kvpli meraniam. Tak ako mne pri prvom, darmo otocky, prechadzky, tlacenie, zboku atd .. proste ak sa dieta na just nechce otocit, tak smola 🙂 samozrejme ze najprv Ta poslu prechadzat, otacaju, pozeraju... Ale ked to nejde, ide sa zospodu. Ci Grochal ci neGrochal.