Ahojte baby hladam gynekologa Žilina ktory je v pohode a ktory berie nove pacientky som u gynekologicky Beatrix Jezna ale pri nej som potratila v 3 mesiaci
Za mna Durmis na Halkovej 👍
@janinque hmmm ja platim vzdy cca 15-20€. aku mate poistovnu?
@nugetka123 VSZP
@adakoci3 za potrat naozaj veľakrát nemôže nikto, viem o com hovorím prežila som ich 5
Každopádne držím palce aby to nasledujúce tehotenstvo bolo úspešné
@janinque hmm aj ja a platim vzdy 😃 kamoska tiez
@nugetka123 tak to neviem, ale ja neberiem ani antiku, ani nie som tehotna.. vacsinou viem ze platia za toto baby..
@katkamac áno je dobrý ja k nemu chodím roky a som spokojná
@matullienka aj ja už 2 roky a nemôžem si sťažovať
@nugetka123 ja som bola este donedavna u Durmisa a tiez som vzdy platila😂 on ma cennik svoj, aj napriek zmluvam s poistovnami...preto sa mi uz u neho nechcelo velmi ostavat kedze som otehotnela opat a nechce sa mi tolke peniaze do toho zasa vrazat ked to nie je nevyhnutne
Chodila som veľa rokov k doktorovi Paucinovi, úžasný lekár s ľudským prístupom, sestrička to isté, aj keď som sa presťahovala stále som sa vracala do Žiliny k nemu na vyšetrenia až do tehotenstva kedy som do mesiaca musela aj viackrát ísť na kontrolu až to som s ťažkým srdcom menila gynekológa 😊 lekár Paučin mi veľmi pomohol a nikdy nepodcenil vyšetrenia
@adakoci3 ako už bolo spomínané tak ambulancia dr Fulla, doktor Fiolka, tiež tam chodím a veru nemenila by som , doktor je mladší a veľmi príjemný, vždy je ochotný pomôcť a všetko prebrať s vami aj keby ste sa mali unho vykecavat aj dve hodiny 😀 ale ak chces zmenu len kvôli tomu, že si potratila to nie je dôvod ak to nebolo jej vinou...za potrat zväčša žena nemôže, tiež som potratila, ale aj tak by som nemenila 🙂
Ja odporúčam ambulanciu doktora Fullu, kde teraz robí MUDr. Fiolka. Ja som veľmi spokojná.