Dobrý deň, viete mi poradiť nejakého dobrého a empatického gynekológa v Žiline, ktorý berie nové pacientky? Momentálne som u Dr. Golskej ale absolútne niesom spokojná ani s prístupom lekárky ani sestričky. Viete mi ešte poradiť ako to funguje pri prestupe do novej ambulancie? Čítala som, že stačí obejdnat sa k novému lekárovi s ktorým podpíšete zmluvu a ostatné už za Vás vybaví nová ambulancia. Je to pravda? Ďakujem za odpovede a prajem krasny deň.
@ivana9000 tak, ako píšu ženy. Tvoj nový gynekológ si vyžiada zdr. dokumentáciu, bývalý mu ju odošle.
Žasnem, že dr. Golská ešte pracuje, tá už za komunistov čo doriadila to po nej "dával dokopy" manžel 😒 Určite obíď zo 100 kilometrov dr. Láni, dr. Jezná... u dr. Durmis, Hartel si nachystaj €€€ Ešte môžeš skúsiť dr. Medovarský. Dr. Kianička bol výborný precízny lekár, už dávno chcel skončiť, neviem či ešte pracuje...
@ivana9000 Ja som zmenila Laniho za Višňovského ale chodím teda do Terchovej. Pýtala som sa nového Dr ci ma vezme, on mi poslal odhlasovaci formulár ktorý som poslala starému Dr ze od xx.xx prestupujem k nim.