Gynekológ MUDr. Tomša v Žiline

bubacik78
3. jan 2022

Ahojte. Prosím, máte niekto skúsenosti s Dr. Tomšom? Aký má prístup, cenník sluzieb a či berie nové pacientky? Za každú odpoveď veľmi pekne ďakujem 😘

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bubacik78
autor
3. jan 2022

@zuzkacik4 dakujem velmi pekne za recenziu, urcite pomoze pri rozhodovaní.😉

snazilkaxy
3. jan 2022

@bubacik78 ahoj. Ja tiez citam recenzie na gynekologov, nakolko chcem prejst k inemu. Nasla si toho dr.tomsu niekde ako kontakt? On nema asi stranku webovu, vzdy mi ho najde este s jednoi dr. Chcela by som vediet, ci vykonava aj folikulometriu

akasha18
3. jan 2022

@bubacik78 ja ho mam,je to skvely odbornik,ludsky a priatelsky. vysetruje dookladne.
on ma ambulanciu spolu s Golskou. pon/ut a str doobeda je tam ona a str poobede/stvr/pia je tam on.
co som vsak nedavno pocula tak nove pacientky neberie ale tak to neviem isto. ale zas k nim vela ludi,resp k nemu, prestupilo.

bubacik78
autor
3. jan 2022

@snazilkaxy ano, ma ordináciu s Dr. Golskou. Robi, myslim len 2 ci 3 dni v týždni

bubacik78
autor
3. jan 2022

@akasha18 dakujem. Skusim ho oslovit. Snáď budem mať šťastie 🤞

foxandswan
2. aug 2022

@bubacik78 ahoj tak ako, podarilo sa ti k nemu dostať ??

mony970
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
foxandswan
5. aug 2022

@mony970 ďakujem za info, už sa mi podarilo zohnať konečne iného doktora 🙏 tak uvidíme ..

andreasteinerova
27. mar 2024

MUDr. Tomša je u mňa O bodov...bola som už na príjme v Za nemocnici, konzuliárne ma vyšetril, že netreba laparoskopiu, že stačí odsanie cyst a naplneneho vajcovodu..ale že nemajú potrebný nástavec, tak domov...som volala po 3 mesiacoch že či už majú...že nech nevyvolávam, že sami sa mi ozvú... Som šťastná, že idem na zákrok laparospopicky, ako som mala pôvodne určené do úplne inej nemocnice.

andreasteinerova
27. mar 2024
andreasteinerova
27. mar 2024

@bubacik78 neodporúčam..za seba...zlé skúsenosti ..

andreasteinerova
27. mar 2024

@bubacik78 neodporúčam ..je to môj osobný názor..bol na príjme v Za nemocnici....žuvačka zboka nabok, ked mi robil ultrazvuk...nezáujem.....riešila som to inou nemocnicou..