Ahojte. Prosím, máte niekto skúsenosti s Dr. Tomšom? Aký má prístup, cenník sluzieb a či berie nové pacientky? Za každú odpoveď veľmi pekne ďakujem 😘
@bubacik78 ahoj. Ja tiez citam recenzie na gynekologov, nakolko chcem prejst k inemu. Nasla si toho dr.tomsu niekde ako kontakt? On nema asi stranku webovu, vzdy mi ho najde este s jednoi dr. Chcela by som vediet, ci vykonava aj folikulometriu
@bubacik78 ja ho mam,je to skvely odbornik,ludsky a priatelsky. vysetruje dookladne.
on ma ambulanciu spolu s Golskou. pon/ut a str doobeda je tam ona a str poobede/stvr/pia je tam on.
co som vsak nedavno pocula tak nove pacientky neberie ale tak to neviem isto. ale zas k nim vela ludi,resp k nemu, prestupilo.
@snazilkaxy ano, ma ordináciu s Dr. Golskou. Robi, myslim len 2 ci 3 dni v týždni
@bubacik78 ahoj tak ako, podarilo sa ti k nemu dostať ??
@mony970 ďakujem za info, už sa mi podarilo zohnať konečne iného doktora 🙏 tak uvidíme ..
MUDr. Tomša je u mňa O bodov...bola som už na príjme v Za nemocnici, konzuliárne ma vyšetril, že netreba laparoskopiu, že stačí odsanie cyst a naplneneho vajcovodu..ale že nemajú potrebný nástavec, tak domov...som volala po 3 mesiacoch že či už majú...že nech nevyvolávam, že sami sa mi ozvú... Som šťastná, že idem na zákrok laparospopicky, ako som mala pôvodne určené do úplne inej nemocnice.
@snazilkaxy
@andreasteinerova neodporúčam.
@bubacik78 neodporúčam..za seba...zlé skúsenosti ..
@bubacik78 neodporúčam ..je to môj osobný názor..bol na príjme v Za nemocnici....žuvačka zboka nabok, ked mi robil ultrazvuk...nezáujem.....riešila som to inou nemocnicou..