Mamičky prosím Vás chcem sa opýtam máte nejaké recenzie na gynekológa Hartela či ho odporúčate alebo nie.
Ďakujem Vám za skóre odpovede.
Prajem pekný večer
@ivusinecka026 ja k nemu chodím už vyše 2 rokoch. Ťažko sa k nemu dostať.
Ale nemôžem si vynachváliť, veľmi dobrý gynekológ. Pomôže so všetkým, vysvetli všetko...
@ivusinecka026 lekar je dobry, ale co je katastrofa su sestricky. Su to neprofesionalne, drze, neempaticke furie, ked pridete napr. s akutnym problemom, chovaju sa k vam ako k handre a mate stastie, ak sa vobec cez ne dostanete k lekarovi. Az ma clovek pocit, ze to je asi podmienka na prijatie, lebo aj z internetovych recenzii z minulosti je jasne, ze aj po ich vymene, sa sprava vacsina novych rovnako. Alebo ich vzdy zaskoli furia pred nou. Tiez sa stalo, ze sa moje vysledky ani nedostali k lekarovi, alebo sa mi raz stalo, ze ma nekontaktovali, ked mali a v karte mi ostal neprebraty recept. Clovek by v ambulancii, kde si za kazdu navstevu od vas zinkasu 30,- E, cakal ovela ludskejsi a profesionalnejsi pristup.
@gabrielamodrykonik ohľadom sestriciek máš veru pravdu, hlavne jedna je naozaj drzá. Škoda, že to doktor nerieši, vsak určite musel počuť sťažnosti
@katkamac ak to nie je jeho zamer mat tam hentake furie, tak by som to vyriesila tak, ze do prezliekacky namontujem jednu anonymnu schranku, kde dam vypisat pacientkam/klientkam dotaznik spokojnosti s moznostou vyjadrit svoj nazor na ambulanciu, cakacie doby, lekara, sestry, ceny atd.
@ivusinecka026 chodím k nemu roky a vďaka nemu mám dve zdravé deti. Ja vrelo odporúčam je veľký odborník vo svojom odbore