Gynekológ MUDr. Pavol Hartel

ivusinecka026
16. nov 2022

Mamičky prosím Vás chcem sa opýtam máte nejaké recenzie na gynekológa Hartela či ho odporúčate alebo nie.
Ďakujem Vám za skóre odpovede.
Prajem pekný večer

matullienka
16. nov 2022

@ivusinecka026 chodím k nemu roky a vďaka nemu mám dve zdravé deti. Ja vrelo odporúčam je veľký odborník vo svojom odbore

katkamac
17. nov 2022

@ivusinecka026 ja k nemu chodím už vyše 2 rokoch. Ťažko sa k nemu dostať.
Ale nemôžem si vynachváliť, veľmi dobrý gynekológ. Pomôže so všetkým, vysvetli všetko...

gabrielamodrykonik
30. nov 2022

@ivusinecka026 lekar je dobry, ale co je katastrofa su sestricky. Su to neprofesionalne, drze, neempaticke furie, ked pridete napr. s akutnym problemom, chovaju sa k vam ako k handre a mate stastie, ak sa vobec cez ne dostanete k lekarovi. Az ma clovek pocit, ze to je asi podmienka na prijatie, lebo aj z internetovych recenzii z minulosti je jasne, ze aj po ich vymene, sa sprava vacsina novych rovnako. Alebo ich vzdy zaskoli furia pred nou. Tiez sa stalo, ze sa moje vysledky ani nedostali k lekarovi, alebo sa mi raz stalo, ze ma nekontaktovali, ked mali a v karte mi ostal neprebraty recept. Clovek by v ambulancii, kde si za kazdu navstevu od vas zinkasu 30,- E, cakal ovela ludskejsi a profesionalnejsi pristup.

katkamac
30. nov 2022

@gabrielamodrykonik ohľadom sestriciek máš veru pravdu, hlavne jedna je naozaj drzá. Škoda, že to doktor nerieši, vsak určite musel počuť sťažnosti

gabrielamodrykonik
30. nov 2022

@katkamac ak to nie je jeho zamer mat tam hentake furie, tak by som to vyriesila tak, ze do prezliekacky namontujem jednu anonymnu schranku, kde dam vypisat pacientkam/klientkam dotaznik spokojnosti s moznostou vyjadrit svoj nazor na ambulanciu, cakacie doby, lekara, sestry, ceny atd.