Mate skúsenosty s touto porodnicou??
Ci ste boli spokojná
Pri prvom tehi nespokojnoat ale po 5 rokoch ked sa vgmenili sestricky tak na 1
Ja som bola veľmi spokojná, ale odporúčam zaplatiť si nadštandard, sestričky boli veľmi milé, izby mali chladničku, mikrovlnku, rychlovarnu kanvicu, tv aj prebalovací pultik... pôrod bol ťažký lebo malej sa nechcelo a tak museli vyvolávať takze dlho a bolestivo ale inak ok, vzdycharen aj pôrodné boxy zrekonštruované, na vzdycharni som pozerala telku, je tam sprcha a fit lopta, po pôrode bonding a po 2 hodinách išla mala hneď so mnou na izbu, potom už čistý hotel 😅
Zalezi na koho natrafis... posledne roky si dost chvalia, ja som tam rodila minuly rok a uz nikdy viac..a to som teda mala zaplateny aj apartman..
Rodila som 2017 a aj 2020, dosť sa to tam zlepšilo aj poprerabali. Mala som ťažký pôrod a personál bol milý, sestrička má ešte aj pohladila keď videla, že som hotová☺️.
Ja som tam rodila v roku 2019, pôrod super, gynekológia super ale tie sestričky na novorodeneckom 🤦 otras...
Toto aj mňa zaujíma ako je to tam teraz ...osobné skusenosti
pridaj sa do skupiny porodnica Zilina, tam sa toho dozvies viac
Ja som v Za rodila v 2016 a 2018 oba razy sekcia a mala som nadštandard. Sestričky milé, nápomocné, či už na novorodeneckom, novorodeneckej JIS, alebo na oddelení. Počas 2 sekcie ma zacievkovali až po zavedení spinalu, keď videli, že mám z toho stres. Prvý pôrod som mala v Martine, lebo je vraj Žilina zla ale nelíši sa v ničom. Nezažila som vôbec nič negativne
Rodila som teraz v apríli. A vadila mi iba jedna vec. Mne sa hneď mlieko nespustilo a dieťa samozrejme hladne. Preplakalo mi deň, noc. Sestričky vedeli že nemám mlieko a dali mi iba 10ml mlieka, vraj iba na dokrmenie. A o to mlieko som musela veľmi prosiť. Samozrejme boli aj sestričky z inej smeny čo chápali že dieťa potrebuje jesť. Inak na oddelení šestonedelia som bola vo vynovenej izbe. Nebolo mi treba ani nadstandart.
@lovesimkaaa ja mám podobnú skúsenosť, tiež som musela o mlieko prosiť ako keby som chcela obličku, a dali mi až "10ml" čo bolo vypite na 5 potiahnuti
Neonatologia aj novorodenecke super, ale gynekologia 0 bodov.
Môj nazor ak tam ide clovek len odrodit mozno je to fajn, ale ak tam ste s problemom, tak neodporucam vôbec.
Na primara nemôzem povedat veru nic zle, ale co sa tyka mladej arogantnej doktorky, ktora rano chodila na vizitu, tak to bolo cosi otrasne.
Spytala sa cloveka ako sa vyspal a najradsej by ho hned bola poslala domov.
Spytala som sa kedy asi budu vysledky z krvi a jej odpoved bola, ze ked budu, tak budu.
Ked som bola oznamit sestricke, ze mam problem prisla za mnou ta hnusna doktorka a naziapala na mna, ze to nic nie je a ze sa mam spamätat.
Neskontrolovala ma rano a na velkej vizite potom primarovi oznamila, ze nemam ziadne problemy, pritom problemy boli stale.
Velmi neprijemna a drza doktorka.
Jeden doktor lieky vysadil, druhy zas nasadil a stale dookola.
Rano povedala doktorka, ze vysledky boli v poriadku a poobede uz dobehli s liekmi, ze zle.
Vedla mna lezala zena, ktorej isli pichnut kortikosteroidy a keby im nepovedala, ze doktorka povedala, ze netreba, tak by jej to pichli.
Po dlhsom pobyte uz s velkym bruchom tym, ze som dlho lezala nevladala som si uz pomaly prejst ani na zachod a strasne ma boleli lytka, tak neprijemna doktorka poznamenala, ze si ich mam masirovat.
Povedala som, ze mam bolesti brucha a asistentka, ze povie doktorke a nic sa dalej nedialo.
Naozaj otrasny zazitok.
Odchadzala som odtial uplne znicena a zdeptana
Rodila som tu a čo potrebuješ vedieť?