Fakt dobrý masér v Žiline

tulipanik12
21. aug 2024

Čaute ľudia zlatí,nevie mi prosím Vás niekto poradiť fakt dobrého maséra v Žiline pri chorej chrbtici nielen takú relaxačnú ale skôr zdravotnú.

lonely66
21. aug 2024

@tulipanik12 ja chodím do KM. veľmi šikovný chalan, a celoživotne sa v tejto oblasti aj vzdeláva. ak by si mu ukázala popis problému chrbtice, myslím, že by vedel, čo s tebou, akú masáž zvoliť tak, aby ti neublížil. ale je to v KM no... a teda neviem, či berie nových ľudí, ja chodím viac než 6 rokov

bagerka
21. aug 2024

@tulipanik12 tiez neviem aky mas presne problem, ale Chiromasaze Zilina. Je v ulicke ako je Goldwing. On je ale naozaj brutalny, no da dokopy kazdeho

petulka2021
21. aug 2024

Ahoj môjho priateľa sestra masíruje u seba doma v knm ak chceš dám ti kontakt

tulipanik12
autor
21. aug 2024

@bagerka Ja mám primárne skoliózu a z toho už rokmi aj všeličo iné,ale vďaka,fakt,skúsim tieto.

bykaterina
21. aug 2024

@tulipanik12 a nebol by lepší fyzioterapeut?

cikita20
21. aug 2024

Skús Tibor Mekyňa,Zavodie..ale berie za sedenie 150€

cikita20
21. aug 2024

Dobré skúsenosti mám ešte Michal Galko pred nemocnicou, v meste Bubeliny je dobrý

lonely66
22. aug 2024

@cikita20 😲 to za čo?

cikita20
22. aug 2024

@lonely66 za vyšetrenie, napravanie, ak nahodou injekcie..a kontrola sa zase platí 150€

lonely66
22. aug 2024

@cikita20 jaj to je lekár?

lakebabe
22. aug 2024

@lonely66 ak sa nemýlim tento pán je lekár, známy k nemu chodí, veľmi dlho sa čaka na termín , ale ma zlaté ruky

lonely66
22. aug 2024

@lakebabe už som si ho našla. nevedela som o ňom. mimochodom, na základe čoho on rieši? ak mám napríklad k dispozícii RTG snímky chrbtice, krčnej, výsledky rôznych vyšetrení, atď. pomôže mu to alebo si on sám robí vlastnú diagnostiku? a máš aj ty osobne s ním skúsenosti? lebo ja mám fakt vážne problémy s chrbticou, mnohokrát vyrážajúce až do brucha a hrudníka. jediné, čo ma dáva dokopy ako-tak sú tie masáže, čo spomínam vyššie. ale to je tak nanajvýš na týždeň a potom znovu problémy.
niečo pozriem aj na nete, ale ak máš osobné alebo zdieľané (rodina) skúsenosti, napíš mi prosím. kľudne aj do IP.
@cikita20 prosím aj teba, ak máš osobné skúsenosti alebo tvoji blízki, tiež mi napíš niečo okolo toho z tvojho pohľadu, keď si nájdeš čas. Ďakujem!

lakebabe
22. aug 2024

@lonely66 veľmi dobrý kamarát k nemu chodi, aj pred operáciou chrbtice aj po nej, aj po operácii nohy, on mal aj lekárske správy co mu je, ale ze je špička co sa týka aj rhb a fyzioterapie po operáciách a masazi . Len viem ze niekedy dostane termín aj ráno o 5 , lebo ma plno , určite by som ho skúsila keby som v Za

lonely66
22. aug 2024

@lakebabe Ďakujem za tip, budem to mať na mysli.

cikita20
22. aug 2024

@lonely66 je to lekár, nečaká sa k nemu až tak dlho, 4 dni,môžete doniesť aj výsledky co máte, pozrie to,vyšetrí vás

curiosity27
31. okt 2024

mne Mekyna nepomohol.asi zalezi od problemu. zbytocne vyhodene peniaze

akvi
31. okt 2024

@tulipanik12 kedysi davno, ked sme zili v ZA, som chodila k maserovi , ktory cvicil aj jogu, za babkovym divadlom a pozeram teraz, ze stale funguje https://centrumlabyrint.sk/labyrint-priestory-l... - Marian Adamec (Aníz). Najlepši instruktor jogy a najlepsi maser, pri akom som kedy bola. Hned by som sla, len to mam od ruky bohuzial, kedze uz nie sme v ZA.