Epidurál v Žiline

sisa232
6. nov 2023

Dobrý deň chcela by som sa spýtať koľko stojí epiduralka v Žiline....za odpoveď vopred ďakujem

matullienka
6. nov 2023

@sisa232 pred 4 rokmi bola zadarmo či sa niečo zmenilo? Len trebalo mať urobené vyšetrenia

sisa232
autor
6. nov 2023

@matullienka bude to môj prvý pôrod v decembri takže neviem ako je to s poplatkami...koľko za čo

matullienka
6. nov 2023

@sisa232 partner pri pôrode aj epidural by mali byť zadarmo, od partnera môžu pýtať akurát poplatok za jednorazové oblečenie to bolo tuším 10 eur

17alexis
6. nov 2023

Zadarmo a urob si vyšetrenia lebo v deň pôrodu sa na teba vybodnú. Ja som síce mala bezbolestný pôrod, no pre istotu som epi pýtala. Povedali, že už na vyšetrenie nie je čas. Od príchodu som do 3 hodín porodila, aj to mi ešte dali oxytocín, aby to šlo rýchlejšie, takže skôr kde nie je vôľa nie je cesta.

sisa232
autor
6. nov 2023

@17alexis a viete koľko stojí prepichnutie uší?

matullienka
6. nov 2023

@17alexis tam veľmi záleží aj kedy prídeš mne by urobili aké bola som už na 8 CM otvorená a do 40 minút bola malá vonku tak by nestihli ani výsledky prísť a bohužiaľ veľakrát sa dlho čaká na lekára z ARO kým príde

17alexis
6. nov 2023

@sisa232 vraj 10€, ale ja som dala nastrelit.
@matullienka prisla som na 5cm.

matullienka
6. nov 2023

@17alexis myslela som to tak či zrovna doktor z ARO nie je niekde pri operácii potom ti nemá kto urobiť vyšetrenia, preto je dobré ich mať vopred mám pocit, že nesmú byť staršie ako 2 týždne

17alexis
6. nov 2023

@matullienka ano, to viem, len oni ani neboli ochotni mi aspon skusit tie vysetrenia urobit. Nastastie, nebolo treba, skoro nic som necitila. 🙏