Endokrinológia MUDr. Krauserová

9gabi9
3. jan 2023

Ahojte.
Vie mi niekto poradiť, ako sa objednať na kontrolu k Dr. Krauserovej. Pred rokom som sa objednávala cez portál Moji lekári (predtým telefonicky alebo osobne), avšak teraz mi na danom portáli píše, že lekár nemá voľné žiadne termíny.
Má niekto aktuálnejšie info aký zvoliť postup na objednanie?
Ďakujem

gabikamk
4. jan 2023

@9gabi9 neda sa jej ani dovolat, ani napisat mail. Najlepsie ist osobne sa objednat.

zuzanama
4. jan 2023

treba sa objednavat vzdy prveho v mesiaci, to otvoria nový mesiac. ja som sa objednavala 1.11. okolo obeda a bolo volne na februar asi len tri termíny.

jannali
4. jan 2023

@9gabi9 Áno, vzdy prvého v mesiaci spúšťa sestricka objednávaci systém cez Moji lekári, ja to vždy sledujem už od rana (hneď o 7:00), niekedy spustí systém skôr, niekedy až o 8:00, treba striehnuť, lebo už to tam býva vyklikane dopredu (zrejme tými, ktorí sa objednávajú u nej osobne). Takze termínov na výber je menej (nezabudnite si zadať odber krvi a hneď potom o pár dni vyšetrenie u Dr - ak tak robíte stále.

9gabi9
autor
5. jan 2023

Ďakujem všetkým za odpovede. Práveže to telefonovanie a osobne objednávanie mi šlo na nervy. Tak som sa potešila online systému. Ale vidím že aj tak je to poriadne kostrbaté 😒

nicicka
5. jan 2023

Ja som jej zavolala asi v polke novembra keďže som zabudla že systém sa spúšťa začiatkom novembra. Jasné že už sa mi nedalo online tak po dlhom skúšaní som sa dovolala a pozerám že mi dala ešte fajn termín na koniec januára.