Ahojte mate skúsenosti s nejakym doucovanim konverzacii anglictiny v okoli ziliny? Nejaky tip? (Puchov, povazska, zilina)
Anglicky by som mala vediet na urovni B2, ale nakolko som nejake roky od školy plus do zahraničia nechodím, tak ani vôbec nemám odvahu sa odvážiť rozprávať keď už wa niečo vyskytne. Asi blok proste. A potrebujem to s niekym oprášiť pravidelne, získať nejaké sebavedomie v tomto smere, chcela by som speakovať ako v škole kedysi..
Neviete poradiť? Ďakujem 🥰🥰
Teta zo Ziliny je na Skype "owenovi21", moze doucit aj online. Ucitelka, myslim ze mala aj muza americana.
Hladas nazivo alebo aj online?
@alzbeta369 v dnešnej dobe určite on line.
@alzbeta369 Ja som nedavno zacala online cez Preply. Mozes si tam vybrat ucitela podla kratkych zverejnenych videi a vyskusat si ukazkove hodiny, ktore su 1:1. Cenovo rozne, od 3€ az cez 40€, ja som nasla fajn za 8€ na hodinu. Mozem Ti poslat pozvanku na zlavu na prvu hodinu (ano, je to forma naboru novych klientov).
@nikam ako to funguje?
Vyberies si jazyk, uroven, mozes zadat dalsie kriteria - napr. prave konverzaciu, ci chces native speakera, v akej cene a mozes si vybrat ucitela. Kazdy tam ma video, kde sa predstavuje a ziskas predstavu, akym sposobom rozprava, ci ti je sympaticky a tak. Objednas si skusobnu hodinu a ak budes spokojna, kupis si balicek hodin, ktore potom minas, ako sa dohodnete - pravidelne, nepravidelne. Mne to velmi vyhovuje, navyse su tam dostupne cvicenia, konverzacne temy, testy, zadarmo. Platis len za hodiny s ucitelom, ak teda chces.
@alzbeta369 mám SUPER pani ucitelku angličtiny keď budeš mať záujem pošlem číslo do správy
@alzbeta369 ja mam tiez cez preply native lektora, odporucam 🙂
@ema198 prosim a odkiaľ je? A koľko berie?
@alzbeta369 pani je z Bulváru a cena dáva každému individuálne
@alzbeta369 ahoj,ako si nakoniec vyriesila tu svoju anglictinu?tiez by som nieco potrebovala dik
@alzbeta369 jazyková škola Vista je super, zameriavajú sa na praktickú stránku jazyka, sú v Žiline, majú aj online kurzy https://kamdomesta.sk/zilina/vzdelavanie/skoly-...