Ahojte, viete poradiť kvetinárstvo, ktoré robí rozvoz kvetov v okolí Žiliny?
Ja často objednávam z objednajkvety.sk, vždy doviezli. Vyberieš kyticu z ich stránky, vyplnis formulár, zaplatíš, príde ti SMS. Ja som si to vždy ešte telefonicky overila, či je všetko ok.
@miriz ďakujem, idem hneď pozrieť
@jannali ďakujem za tip
@som_ponorka mne mamina objednala donášku do prace na moje narodeniny cez https://www.objednajkvety.sk/ a za mňa môžem len odporučiť.
musím pridať aj aj svoju skúsenosť. po precitani komentarov som sa rozhodla sestre objednat zo stranky www.objednajkvety.sk pozera som aj ich recenzie a nenasla som nic take zle na nich... Trošku som sa bala lebo nikdy predtym som takto neobjednala donášku kvetov, no na moje prekvapenie bolo všetko ešte lepšie ako som predpokladala. v telefone velmi mily pan všetko vysvetlil a tak ako sme sa doholi tak to aj urobili. pridavam tu aj fotku kytice ktoru som objednala.. na fotke je kytica po 6tich dnoch od doručenia, no náaadhera.. ja som kyticu videla až dnes kedže oslava bola o niečo neskor ako mala sestra narodky.
@som_ponorka Ahoj, ja mám dobré skúsenosti s kvetinárstvom Kvety kukučka - krásne kytice aj boxy. Pozri na nete, majú stránku, Instagram aj Facebook.