Ahojte, pozná niekto z Vás rodičov, kt. vzdelávajú svoje deti doma? Potrebovala by som nejakú skupinku, kde by som sa mohla poradiť, ako na to, na čo si treba dať pozor, či existuje nejaká forma mixu medzi školou a domácim vyučovaním atď. Má niekto z vás s týmto skúsenosti alebo radu. Na internete sa toho človek veľa dočíta, ale ja by som potrebovala osobný rozhovor s ľuďmi, kt. sa na to dali. Vopred veľmi pekne ďakujem.
Ahoj, my sme domškoláci 6. ročník. Nájdi si na nete web domáce vzdelávanie na Sk a tam je mapa domškolákov. FB skupiny a tam hľadaj kontakty pre Žilinu. Mix škola a domáce vzdelávanie, to majú tuším deti, ktoré majú nejaké zdravotné znevýhodnenie a individuálny vzdelávací plán. Ale myslím, že tých je veľmi málo.
Ďakujem za rady 🙂
@juliaduranova ahoj, skus sa opytat v kniznici na Bernolakovej. Raz som tam stretla skupinu mamiciek hore v detskom oddeleni aj s detmi a nejako mi to prislo divne, ze tolko deti tam je, tak som sa pytala ci je dnes nejaka akcia pre deti v kniznici a pani mi povedala, ze maju stretko domskolaci.