Dobrý večer. Už nezvladam samu seba , rozhodla som sa toto riešiť. Prosím , poraďte dobreho psychologa najlepšie v Žiline. Ďakujem
@jasminka22 svoje navali hnevu , stresu , neviem byť "vpohode" keď ma niekto vytočí ...proste na ženu som moc agresivna 😓 chcem sa naučiť kontrolovať , byť viac v pohode... rozpada sa mi pomali dlhoročný vzťah ...kde je už dieťa ..nechcem to zahodiť za hlavu len tak, však príde ďalší ...chcem sa s niekym rozpravať , chcem aby ma vypočul , naučil ma pracovať s mojimi chybami a nervami a uviesť na pravu mieru či tento vzťah ma zmysel ...
psycholog p. Gróf je super lepšieho som nemala
Daniel Kotrč, František Skokan- ten ale ku koncu roka 2022 neposkytoval terapie, teraz možno áno, Andrej Maťko.
Mne pomohol Richard Grof.Ale je to sukromny psycholog.
Groj je super, len má toho dosť, neviem, ci má volný termín, ale je fakt supe
Ja odporúčam prípadne (ak psychológovia majú plno) aj nejakého kouča, mentora, poradcu. Napr. Katka Fojcíková sa venuje niečomu takému, ja som videla pár jej online webinárov a veľmi múdro radila. Ponúka aj kurzy či osobné sedenia.
Ahoj, ja ponukam online sedenia. Ak by si chcela, mozeme sa na to spolu pozriet.
@wudz psycholog neradi to je zásadný rozdiel medzi koučom a psychológom
@bykaterina zle som sa vyjadrila, ani kouč neradí, skôr ti kladie správne otázky, aby si si dokázal poradiť sám.
Podarilo sa niekoho nájsť?
Prosim ozvi sa mi na mok9@azet.sk, tiez hladam psychologa
Ahoj, chcem sa spýtať či ste niekoho zohnali?
Ja odporúčam Kristínu Fulopovú z kriedu.sk Strašne mi pomohla presne čo sa týka vzťahu. Čo viem tak stále prijíma nových ľudí.
Žiaľ, Grófa nemôžem odporučiť. Neprofesionálny prístup.
Neviem poradit psychologa, len sa chcem opytat, ze co konkretne nezvladas.