Dobrý pediater v Žiline

smolinka322
23. feb 2022

Ahojte baby, poradte mi prosim cakam prve babo a nepoznam pediatrov v Žiline, viete nejakeho odporučit alebo ktoremu sa zas vyvarovat...dakujem za kazdu odpoved

monvitka
23. feb 2022

Pediatra si zas len tak nevyberieš, tí dobrí dávno neberu. Podľa ulice,obvodu k nejakému patríš, zisti si kam

verosika
23. feb 2022

Ja som spokojna s pani doktorkou Belovicovou. Skusila som sa opytat skor, asi styri mesiace pred terminom a zobrala nas. Potom este dr. Moravcikova je uzasna, ale ta len podla obvodu. Obe su v zdravotnom stredisku Kolecko.

nika_mihoo
23. feb 2022

dr. Belovicova neberie lebo má plno.. 😒 tak som si vybrala Dlužniewsku a spokojná neriešila žiaden obvod ani nič podobné

snehulak77
23. feb 2022

Beničkova. Moja pediatricka z detstva. Výborná. Chcela som dat aj syna, ale narodil sa skôr, v pôrodnici mi dali podľa obvodu, Murajdova. Aj ta je výborná, spokojní sme

fifina75
23. feb 2022

@smolinka322 my tiež chodíme k dr. Belovicovej, bola som sa pýtať osobne či zoberie aj druhé dieťa a sestrička s tým nemala žiadny problém, taktiež som spokojná.

monika185243
23. feb 2022

Ja mám deti u Dr. Zuzíka, som veľmi spokojná, neriešil žiaden obvod...

lucusbielaruza
11. mar 2022

@smolinka322 Dr. Filipová v zdravotnom stredisku Hliny VI, ale iba novorodencov a tých, ktorí sa sťahujú do Žiliny. Aspoň čo ja viem.

kulikula11
30. mar 2022

@smolinka322 dr.Filipova, veľká spokojnosť, myslím, že este berie