Dobrý deň, prosím vás viete mi poradiť nejakého dobrého neurologa v Žiline ? Ak má niekto fakt dobru skúsenosť,čo pozerám na nete samé zle recenzie,neviem nič akosi nájsť a osobne keď som zháňala nikto neberie nových pacientov ,neviete prosím o nejakom neurologovi,ktorý by zobral aj nového pacienta?Hlavne nejakého lepšieho......ďakujem za odpovede
@luxus10 krčná chrbtica
@luckalolko a mas uz urobene nejake vysetrenia, rtg, ct, mag.rez., poznas uz svoju dg, ci este len patras? trpnu ti ruky?
@luxus10 mam spravený rtg krčnej chrbtice
@luckalolko ale na trtg nie su vidiet platnicky...
a trpnu ti ruky, ci ake mas tazkosti?
@luxus10 mam odporučenie od obvodnej na neurologiu a rtg mam spravený a sú tam nejaké zmeny a musím to riešiť len na neurologii a tam posúdia ci ma ešte niekde pošlú........tak mi bolo povedané
@luckalolko mas nieco s kostami-stavcami?
mozem odporucir dr-karasinska, labaj, cierna, ale ci vezmu dalsich pac.-to neviem, s tymto je tu vecny problem...
@luxus10 pozerala som na nete dr labaj ale dočítala som sa aj to ze nerobí uz neviem ci to je pravda lebo aj kontakty som našla rôzne a ani jeden nefunguje mate vy nejaké číslo?
Ja chodím k MUDr. Čiernej do Kolečka a som s nou spokojná . Môžeš ísť ako samoplatca do Spinn v RK alebo do Oščadnice.
@4stanka4 na kolečku som dnes bola sú tam 3 neurologie a ani jedna nechce zobrať,je to ťažko zohnať v ziline a ty máš tiež s krcnou chrbticou problemi ?
@luckalolko nie, ja mam prasknutu platničku v krízovej oblasti. Chodila si v minulosti k nejakému neurologovi? Ak áno tak potom už nechcú brat nových pacientov, takto by ta mal zobrať spadovy neurológ.
@4stanka4 práveže nie nebola som,možno ako dieťa ale to si fakt nepamätám
@luckalolko a co mas s tou krc. chrbt.?
@luckalolko ja som zháňala pre mamu akútne v Žiline nevzal nikto absolútne v Oščadnici berú do troch mesiacov za 70 eur v Medclinic alebo v Martine súkromná neuro klinika za 100 ake tiež sa čaká 4 mesiace
Dobrý deň hľadám nejakého neurológa pre moju sestru v Žiline neviete o nejakom kto bi ju zobral býva na hliny nikto ju nechce zobrat je aj po operácii hlavy .ak mi viete poradiť napíšte mi prosím na môj FB žofia bezakova ďakujem
na aky problem potrebujes neurologa?