Dobrý neurológ v Žiline

luckalolko
19. feb 2024

Dobrý deň, prosím vás viete mi poradiť nejakého dobrého neurologa v Žiline ? Ak má niekto fakt dobru skúsenosť,čo pozerám na nete samé zle recenzie,neviem nič akosi nájsť a osobne keď som zháňala nikto neberie nových pacientov ,neviete prosím o nejakom neurologovi,ktorý by zobral aj nového pacienta?Hlavne nejakého lepšieho......ďakujem za odpovede

luxus10
19. feb 2024

na aky problem potrebujes neurologa?

luckalolko
autor
19. feb 2024

@luxus10 krčná chrbtica

luxus10
19. feb 2024

@luckalolko a mas uz urobene nejake vysetrenia, rtg, ct, mag.rez., poznas uz svoju dg, ci este len patras? trpnu ti ruky?

luckalolko
autor
19. feb 2024

@luxus10 mam spravený rtg krčnej chrbtice

luxus10
19. feb 2024

@luckalolko ale na trtg nie su vidiet platnicky...

luxus10
19. feb 2024

a trpnu ti ruky, ci ake mas tazkosti?

luckalolko
autor
19. feb 2024

@luxus10 mam odporučenie od obvodnej na neurologiu a rtg mam spravený a sú tam nejaké zmeny a musím to riešiť len na neurologii a tam posúdia ci ma ešte niekde pošlú........tak mi bolo povedané

luxus10
19. feb 2024

@luckalolko mas nieco s kostami-stavcami?

luxus10
19. feb 2024

mozem odporucir dr-karasinska, labaj, cierna, ale ci vezmu dalsich pac.-to neviem, s tymto je tu vecny problem...

luckalolko
autor
19. feb 2024

@luxus10 pozerala som na nete dr labaj ale dočítala som sa aj to ze nerobí uz neviem ci to je pravda lebo aj kontakty som našla rôzne a ani jeden nefunguje mate vy nejaké číslo?

4stanka4
19. feb 2024

Ja chodím k MUDr. Čiernej do Kolečka a som s nou spokojná . Môžeš ísť ako samoplatca do Spinn v RK alebo do Oščadnice.

luckalolko
autor
19. feb 2024

@4stanka4 na kolečku som dnes bola sú tam 3 neurologie a ani jedna nechce zobrať,je to ťažko zohnať v ziline a ty máš tiež s krcnou chrbticou problemi ?

4stanka4
19. feb 2024

@luckalolko nie, ja mam prasknutu platničku v krízovej oblasti. Chodila si v minulosti k nejakému neurologovi? Ak áno tak potom už nechcú brat nových pacientov, takto by ta mal zobrať spadovy neurológ.

luckalolko
autor
19. feb 2024

@4stanka4 práveže nie nebola som,možno ako dieťa ale to si fakt nepamätám

luxus10
19. feb 2024

@4stanka4 ako prasknutu?

luxus10
19. feb 2024

@luckalolko a co mas s tou krc. chrbt.?

4stanka4
19. feb 2024

@luxus10 no ze je prasknuta ci ako to myslíš? (nech sa pochopíme 🙂

lakebabe
19. feb 2024

@luckalolko ja som zháňala pre mamu akútne v Žiline nevzal nikto absolútne v Oščadnici berú do troch mesiacov za 70 eur v Medclinic alebo v Martine súkromná neuro klinika za 100 ake tiež sa čaká 4 mesiace

luxus10
19. feb 2024

@4stanka4 no ze ci mas herniu, protruziu, alebo extruziu...

lebo prasknuta by vytiekla von, a to by bolo na okamzitu operaciu...

4stanka4
19. feb 2024

@luxus10 jaj tak, úprimne ani neviem v akom štádiu to je 😞 kartu doma nemám žeby som pozrela. Som rada ze to mam teraz v akom takom stave ze sa môžem hýbať a nemám stále bolesti

luckalolko
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofinka1980
18. jún 2024

Dobrý deň hľadám nejakého neurológa pre moju sestru v Žiline neviete o nejakom kto bi ju zobral býva na hliny nikto ju nechce zobrat je aj po operácii hlavy .ak mi viete poradiť napíšte mi prosím na môj FB žofia bezakova ďakujem