Dobrý gynekológ v Žiline

ivka88888
7. jún 2021

Viete mi prosim poradit dobreho gynekologa v Ziline? Dakujem vsetkym za rady.

any_soj
7. jún 2021

@ivka88888 Wallenfels.

fifina75
7. jún 2021

@ivka88888 V Rajeckých Tepliciach sú super gynekologicky. V ZA moc nepoznam

maminkadeticiek
7. jún 2021

Dr.Paucin,ale neviem ci berie nove pacientky.Zazila som s nim nielen bezne prehliadky ale aj tazke situacie, ktore zena veri ze nikdy nezazije a vzdy bol maximalne ludsky,ochotny,nikdy nic nezanedbal,vyposielal ma na vysetrenia,velka spokojnost.

bykaterina
8. jún 2021

@ivka88888 wallenfels nedáva antiku a ak más problém s otehotnením nepošle tá do car.
Dobry je tomsa v zilpe aj paucin napr len je problém sa dostať k ním majú toho veľa

nugetka123
8. jún 2021

@any_soj ja som od neho odisla pred polrokom. Chodila som k nemu v podstate od puberty a nedala som nanho dopustit. Avsak tak ako sa ku mne zachoval, ma presvedcilo, ze idem prec. Nehovoriac o jeho fatalnej chybe, ktora by sa takemu odbornikovi a clovekovi, aky je, nemala stat.. viac v sprave, kto by mal zaujem 😊

any_soj
9. jún 2021

@nugetka123 poprosím správu.

any_soj
9. jún 2021

@bykaterina áno, časť A je že nepošle do CAR, ale treba povedať aj B, že mnohí lekári tam posielajú zbytočne a predčasne, lebo nemajú čas (chuť?) hľadať príčiny a liečiť ich, čo zas on robí a presne z toho dôvodu za ním chodia ženy z celého Slovenska. A tiež som počula od mnohých žien po spontánnych potratoch, že ich lekár im doslova povedal, že on to nebude nijako riešiť (dokonca ani skontrolovať hladinu hormónov), kým to nie je 3. či 4. potrat - tento to rieši okamžite. V mojom prípade tiež hneď po prvom.

bykaterina
9. jún 2021

@any_soj no z celeho slovenska prehanas, je to klasicky Zilinsky Gyndos ktorí sa venuje krestanskej časti obyvateľstva.

nugetka123
9. jún 2021

@any_soj mne povedal, presne to, že to netreba riešiť, ani neurgoval na príjem, takže som čakal vyše mesiaca, počas štátnic, na to kedy “to pride” samo. Hrozný zázitok, strach, bezmocnosť, smútok... oznámil mi to doslova: nebije srdiecko, samovolny potrat bodka. Sestricka prisla dnu asistovat a on ju vratil so slovami tu mame dalsiu s potratom. Takze doslova ako na beziacom pase jednanie. Takze tak.

any_soj
9. jún 2021

@bykaterina z celého Slovenska ale neznamená že všetci zo Slovenska :D ale že dochádzajú za ním z rôznych vzdialených kútov Slovenska. Nie je klasický, NaPro technológiu priniesol na Slovensko ako prvý (teraz už sú myslím 3), čiže rozhodne nie je jeden z mnohých.

any_soj
9. jún 2021

@nugetka123 to ma mrzí. Nám keď zomrela dcéra, bol empatický. Hoci samozrejme neplakal spolu so mnou.

bykaterina
9. jún 2021

@any_soj to čo opisujes rieisa aj iný dr a nemusía byť iba kresťanský založeni..toto kto mal svadbu nápr v kostole sa rieši počas prípravy plánované rodičovstvo ale tam to väčšinou už je každej s prepáčením na prd Lebo majú brucho rovno nosom... Bolo to pred 20 a je to aj teraz nič nové na svete

filipe123
18. jún 2021

@ivka88888 za mňa Mudr. Medovarský, i keď niektorým vadí no za mna top , profesionál a je s ním i sranda

ajka0207
18. jún 2021

@nugetka123 poprosím správu

andreasteinerova
27. mar 2024

@ivka88888 ..MUDr Tomša z môjho pohľadu...0

bykaterina
27. mar 2024

@andreasteinerova TOmsa je primar na gynde on uz neordinuje pokial viem