Ahojte, prosím poraďte nejaké kaderníctvo kde vedia dobre pracovať aj s červenou farbou. Môže byť aj širšie okolie. Ďakujem 😊
@aknamorka22 ďakujem 😊
Ja odporúčam Magnoli na štvorcovom námestí pri La donuterii 🙂 fakt topka!
@monammm ahoj ja odporúčam kaderníctvo Miracle..
a ja zas hairystylist ivana alebo Ivana Prieložná - má kaderníctvo na Lenčova 2 Rudiny. Fakt sa vyzná a neviem či potrebuješ prefarbiť z červenej na inu farbu alebo ísť na červenú ale ja som u nej bola v oboch prípadoch a paráda 🙂
Ja tiež odporúčam Ivku Prieloznu
Prosím Vás a neviete o nejakom dobrom kadernictve v ZA, kde mi spravia bez problemov bielu studenu blond? Naposledy som bola v Klier, zaplatila kopec penazi a isla domov so zltými vlasmi.
@sardinka32 Ja som bola v Klier na spoločenský účes a to čo mi tam urobili vám ani nejdem písať... katastrofa 🙂 skúste napísať Magnoli na facebooku a pozrite si aj jej práce, možno sa vám bude pozdávať, je veľmi šikovná 🙂
@sardinka32 Pozri si pracu hairstylist Ivana 🙂 vie čo s vlasmi 🙂
@sardinka32 alebo na fb najdeš ako IP hair salon aj ked daš do googlu 🙂
@feeewa @prieloznicasi Dakujem, pozriem. 🙂
@prieloznicasi
@jannali Žienky, môžem poprosiť aký tam je približne cenník? Kľudne aj IP, ďakujem.
@hyta Fúúú nechcem klamať ale čo viem je pánsky strih 10 €. A ja som mala balayage dlhé vlasy 90 €. Klasické farbenie 50 € A keď som sa bola len dať ostrihať tuším 20 €aj so žehlením
@accountant25 cakacka nevadi... dakujem za tip. 🙂
@prieloznicasi
@jannali Ďakujem kočky.❤
Skúste pozrieť: https://www.tilea.sk/
Ja odporúčam Kadernicke studio Marianna Trnkova priamo v Ziline v dome odborov. Ja som bola nadmieru spokojná 🙂 mozes si aj na fb pozrieť jej prácu 🙂