Dobrá kaderníčka na kučeravé vlasy v okolí Žiliny

annamaria_65
7. júl 2021

Ahojte dámy.. vedela by mi niektorá z vás poradiť.
Mám vlnité vlasy .. na niektorých prameňoch mám až také prstienky kudrnate. Vlasy mám už veľmi zničené , pretože mám strach ísť k nejakej kadernícke. Vždy mi tie vlasy vyrovnajú a tak strihaju a potom keď sa mi zvlnia tak to mám príliš krát a vyzerám ako Paľo Habera alebo Jagr. 😀 Potrebovala by som poradiť buď nejakú dobrú kaderníčku na vlnité vlasy v okolí Žiliny, považskej alebo puchova

lenvam
7. júl 2021

@annamaria_65 ja mám presne ten istý problém,striham sa sama pretože pri kucerach ak si nechceš nonstop žehliť vlasy tak nemôžeš mať žiaden strih len podstrihnut končeky a to zvládam nad vaňou aj sama

nevenka
7. júl 2021

@lenvam akoze nemozes mat ziaden strih? Ja som nosila bob, aj do postupna som mala, ale kadernicka vie strihat kucerave, sama je kucerava, tak to pozna, neodstihne vela a vie, ze zehlit to nebudem. Dlhe roky som nikam nechodila, ale pred par rokmi som nasla jednu super. Ale uz cca 2 roky to mam len dlhe, ako narastli 🙂

lenvam
7. júl 2021

@nevenka keby moja profesia bola sedieť v kancelárii alebo klimatizovanej miestnosti budis a aj tak to je asi jediný strih.ci mala si aj iné?daj foto nech sa inšpirujem lebo všetky videá čo robia účes s kučeravými tak to nakoniec upravujú žehličkou alebo kulmofenom.Ako konečný výsledok krása ale bav sa s tým keď nemáš oči na chrbáte 🙈

veronicka1901
12. júl 2021

ja som zistila, ze mne pomaha, ked ma kadernicka ostriha nasucho. Tak presne vidi tvar ucesu a nevyzeram ako rohaty cert, ked striha namokro a potom vysusi a sok :D

adrosko27
29. jan 2023

@annamaria_65 dobrý deň, chcem sa opýtať či ste nakoniec nejakú kadernicku našli. Mám kučeravé vlasy a potrebujem ich nejako upratať. Ďakujem