Dobrá fyzio pre bábätko

jajana_2
2. okt 2024

Ahojte, s akou fyzio máte skúsenosť že pomohla bábätku? Najviac počujem ohlasy na rehabky.sk... no zaujímajú ma aj iné.. ďakujem 🙂

deti95060810
2. okt 2024

Olomouc - Corpus

lenkahavrilova
2. okt 2024

@jajana_2 Majsniarova rehabky🙂 zlatá žena

lucia23529
2. okt 2024

My sme boli v rehabky a maximalna spokojnosť. Prístup, cena, naplánovanie aj pokec. Chodili sme raz mesačne a teraz už nemusíme chodiť ale máme každý mesiac posielat čo nove vie a či to robí spravne, prípadne ju nasmerovať ako čo zlepšiť v rámci toho že sme chodili. Boli sme aj na štefaničke vo fyzio family a maximalne neodporúčam. Hrozný prístup….

jajana_2
autor
2. okt 2024

@lucia23529 a prečo tam nie? Tam mali najbližšie voľné až o mesiac 🙈

lucia23529
2. okt 2024

@jajana_2 neviem nám s partnerom od začiatku nepáčilo…žiadne označenie kde sa to nachadza, potom je tam pár schodov - čo s kočarom samej by sa mi tam išlo ťažko, malá chodbička, potom tá fyzio mi prišla že absolutne nemala vztah k dietatu, v živote mi tak mala neplakala ako keď ju mala ona, tam ju nejak hore za nohu chytala potom ruku a nohu (čo tá z rehabky nikdy nebola taká prudká) a ešte jej nasilu ryla cumel do úst tak to už bola posledná kvapka…dokopy nič “neodporučila”…keď sme vyšli z tej miestnosti tak plná chodbička, mali sme tam kočik tak všetci okolo natisnutí na kope, vedľa som čakala dalsich 5-10minut na zaplatenie lebo tam este niečo mali…potom mi mali poslat správu co som si vyžiadala a totalne otrasný scan, na 2x mi to posielali co neviedia dokument naskenovať 🙂

lucia23529
2. okt 2024

@jajana_2 ešte dodam že sme odchádzali psychicky úplne zbití a o malej ani nehovorím…možno ma niekto inú skúsenosť ale za nás nikdy viac

snehulak77
3. okt 2024

@lenkahavrilova ajmy sme chodili ku nej. Úžasná. Jednak zaškolena na vojtovku priamo v CZ a jednak má skúsenosti, prax. A nie je jednostranne zameraná, že kategoricky toto áno, toto nie ale s takým normálnym úsudkom, že toto by mohlo pomôcť, toto radšej nie ale ak chcete tak takto.... Veľmi sme boli spokojní