Diabetológ v Žiline

diabambulka
12. dec 2022

Ahojte....idem si ku vám po radu. Mám 17 rokov cukrovku, no chcem zmeniť diabetológa, prerože pán doktor je stará škola a mám problém aj s predpísaním pomôcok. Elektronické objednávanie, či erecept nehrozia a každý boží týždeň tam musím behať. Je to ako nekonečný príbeh a ja už strácam nervy. Komplikácie sa mi nabaľujú no riešenia sa nehľadajú. Preto chcem zmeniť diabetológa a chcem sa opýtať na vaše odporúčanie ku komu? Poznátenejakého diabetológa s ktorým ste spokojné? Ďakujem za akúkoľvek radu a pomoc.

janka_lolo
12. dec 2022

@diabambulka manžel chodí k doktorke Jančúchovej a je spokojný nesťažuje si

diabambulka
autor
12. dec 2022

@janka_lolo dakujem krasne idem pozriet ci berie novych pacientov..a manzel je na inzulinovej pumpe pripadne na senzoroch?

janka_lolo
12. dec 2022

@diabambulka nie manžel našťastie zatiaľ takéto veci on nepotrebuje, on je iba v pozorovaní resp. v ľahkej liečbe a teda 2krát ročne chodí na kontrolu on má lieky nejaké netuším aké, lebo doma máme celú apateku a cukor si doma kontroluje prostredníctvom glukomeru, ktorý dostal od pani doktorky aj keď tvrdí, že je zlý keďže má aj iný čo sme kupovali v protetike a ten podľa jeho slov lepšie meria cukor

bykaterina
13. dec 2022

@diabambulka medivas. Dr. Jancuchova ale je tam aj iná dr veľmi príjemná.
Jancuchova bude už robiť asi iba endokrinologiu a otvára novú ambulanciu

janka_lolo
13. dec 2022

@bykaterina manžel keď na jar začal riešiť diabetológa tak táto pani doktorka ho zobrala ako jediná v ZA tá druhá v Medisave mu povedala, že ona má plno a koncom roka končí, lebo najskôr mal na ňu kontakt, a tak táto doktorka Jancuchova ho bezproblémov zobrala ako jediná v Žiline

bykaterina
13. dec 2022

@janka_lolo však ale píšem jancuchova sa sťahuje a asi bude robiť iba endokrinologiu

janka_lolo
13. dec 2022

@bykaterina neviem či sme sa pochopili Jancuchovej manžel chodí bol u nej minulý týždeň a nič mu nespomínala, žeby sa sťahovala ani nič kázala mu prísť opäť v máji na kontrolu tak neviem, keď zháňal diabetológa tak tá pani dr. Buganova čo je tiež v Medisave ho nechcela zobrať, že ona na konci roka končí, že ide niekam preč tak nebrala nových pacientov, lebo manzel mal ísť najskôr ku nej ale možno sa niečo zmenilo za ten čas

bykaterina
13. dec 2022

@janka_lolo ak myslíš Zuzanu tak tá sa sťahuje
https://endiaz.webnode.sk/?fbclid=PAAaasyvsxFxW...

Lebo tá druhá bola na RD

janka_lolo
13. dec 2022

@bykaterina ja tam nechodím, chodí tam manžel tak ti nepoviem on sám podľa mňa už nevie akurát hovoril, že v máji má ísť na kontrolu, že dúfa, že akurát v ten deň čo ho objednali, že nebude mať dcéra akurát štátnice keďže to jej sľúbil, že s ňou pôjde ako podpora
Ale áno podľa mena to sedí na tú doktorku ku ktorej manžel chodí

diabambulka
autor
13. dec 2022

@janka_lolo Bože super žienky, pôjdem tam osobne a držte palce, aby ma zobrala. Ste zlaté. Vážim si to.

bykaterina
13. dec 2022

@janka_lolo no tak keď už bude mimo ti dám vedieť lebo Idem k nej na kontrolu. Či ona bude robiť diabeto verú netuším lebo teraz robila

majkazilina
2. jan 2023

@janka_lolo pravdepodobne to bola MUDr.Bosikova alebo MUDr. Janovská na prízemí v Medivase

diabambulka
autor
3. jan 2023

@majkazilina pani Janovská má už len endokrinológiu 🥲

majkazilina
3. jan 2023

@diabambulka MUDr.Janovska je diabetologička a občas je v miestnosti kde bola endokrinologia.