Ahojte.
Keď som ležala so synom v nemocnici dostala som tam od sestričiek odporúčanie na tieto dve doktorky že sú výborné? Nakoľko ja som sa im sťažovala na prístup našej.
Hlavne sa chcem opýtať ako to u nich funguje?
Naša nás vyšetruje po telefóne, alebo sa musíme objednať neviem či je to moderné aj u nich alebo môžem dieťa obliecť a ísť k nim keď bude mať problémy bez toho aby som musela volať či môžem.
Obidve sídlia na Rudnayovej?
Ďakujem za rady 🙂
Ahoj. Ano obe su na Rudnayovej na jednej chodbe, je tam este aj Mudr. Filipová
My sme u Benickovej boli po prepusteni z porodnice, starsia dr. ale velmi prijemna a kto ju ma si ju velmi chvali. My sme chodili k Sladekovej- prijemna pedantna Dr., mala ma problem s oblickami a nikdy nebol problem zeby ju vysetrila len po telefone vzdy sme prisli osobne. (Dcera sa narodila v 2020 akurat ked tu bola najvacsia vlna covidu) teraz mame Filipovu lebo ona a Sladekova boli v jednej ambulancii a rozdelili si pacientov. Zo zaciatku mi vyhovovala Sladekova viac ale ani na Filipovu nemozem povedat zle slovo. Ked mame nejaky problem co je bohuzial dost casto tak vzdy zavolam kedy mozem prist a riesime situaciu uz potom osobne.
Beničkova top. Moja pediatricka od bábätká. Aj malého som tam chcela dať, ale narodil sa predčasne a dali nás obvodovo do dediny a veľmi podobná pani doktorka, takže sme nemenili. Ale Beničkova, to je stávka na istotu. Ale keď som bola babo, tak akurát začínala, teraz mam 31,takze je už staršia. Ale poviem ti, ta pozná každé svoje dieťa.
@snehulak77 akurat začínala? Ja mam 36 neviem o tom,ze by som dakedy chodila k inej Dr 😄 inak ona stále vyzerá rovnako
@lusyyy36 hah, alebo môj brat, keď bol babo. On ma 35, no proste keď sme boli my mali 😂😂😂
Len neviem, či Beničková berie nových pacientov, ak nespadáte pod jej obvod...
@greeri bývame na Solinkach
nas Benickova odmietla zobrat aj ked sme jej obvod, cca pred 5 rokmi to bolo. Ze ma vela pacientov a mame hladat inde....
https://www.e-vuc.sk/zsk/zdravotnictvo/kto-je-m... tu zadaj mesto a potom ulicu a uvidíš ku komu patríte podľa obvodu, my tiež bývame na Solinkách, ale podľa obvodu by nás mala mať Nemcová v nemocnici
Ja by som ti odporúčala MUDr. Beníčkovú. Osobná skúsenosť, je to veľmi milá, ústretová pani doktorka s bohatými skúsenosťami. V tejto dobe bolo potrebné tam vždy zatelefonovať a dohodnúť si návštevu. Teraz, keď sa odbúrali mnohé opatrenia neviem, treba si tam zavolať.Pracuje na Rudnayovej.