Dobrý deň chcem sa opýtať máte niekto skúsenosti s týmto lekárom neviem ktorý tam zrovna bude keď máme termín ale nejaké skúsenosti by potešili mám ísť zo synom a čím mám čakať aj nejakú pomoc alebo žiadna sláva. Ďakujem
@aninka2785 Dr. Hartel je skvely odbornik. Pred dvoma rokmi operoval synovi bedrovy klb, operacia dopadla na jednotku a dnes syn beha ako srnka😁 Nemala som voci nemu absolutne ziadne vyhrady. K detom sa sprava milo, rodicom trpezlivo odpoveda na vsetky otazky. Takze za nas super odbornik.
@zuzkavladko super lebo syn mal ako 3r. nejaké problémy a teraz znova a u nás problém dosť termín až za 3 mes. Čo neprichádza do úvahy tak som našla termín ale žiadne recenzie tak super som rada ďakujem
@kvevka poviem tak u nás bohužiaľ v minulosti veľmi zle skúsenosti s ortopéd i nás boli sme potom v Žiline ale boli tam inú lekári s ktorým som bola spokojná a teaz máme termín na stredu a sú tam napísaný títo dva lekári a nič som nešla o nich okrem toho že sú operátori tak preto sa pýtam
Tak som rada že len dobre správy
V tejto ortopedickej ambulancii sa striedajú viacerí lekári. Záleží od toho, na koho natrafíte... Dr. Hartel je skvelý, to uznávam. Bohužiaľ s ostatnými doktormi mám veľmi negatívnu skúsenosť - radšej sa tejto ambulancii vyhýbam. ;)
neviem sice prečo takéto negaatívne nastavenie,ale ak bude na ambulancii Mudr.Hartel,tak to môžete brať ako velké šťastie,že ste ho zastihli,pretože prevažne je na operačke a je skvelý odborník nie len ako lekár ale aj svojim prístupom..na tejto ambulancii sa striedaju podla rozpisu aj ostatní lekári z oddelenia zaleži,ktorý deň,tam mate termín...piatky robi Mudr.Blaško to je mladý lekár,ktorý ešte nemá tolko skusenosti ale je v pohode...samozrejme pišem z vlastných skusenosti