Detská ortopédia Žilina - hospitalizácia

mamaradka
14. apr 2023

Ahojte, prosím, ako prebieha hospitalizácia s dieťaťom čo sa týka izieb, budeme sami na izbe či viacerí? Ak máte skúsenosti, budem rada za každé info, aj iné veci typu vybavenie, celková spokojnosť, jedlo atď. Vďaka 😊

kvevka
14. apr 2023

co sa tyka izieb tak budete viacerí,sami byvaju len po operaciach skoliozy/dieta +rodic/ alebo ked je mamima s malickým babatkom...jedlo nosia na izby a doprovod si môže zaplatiť celodennú stravu,ale nemusí..v miestnosti pre deti je chladnicka a mikrovlnka,ktorú moze pouzívať doprovod...kavu ,caj zaleju na poziadanie sanitarky,sprcha a wc /muzi a zeny zvlast/ je na chodbe spolocne

zuzkavladko
14. apr 2023

@mamaradka za posledny rok som tam bola so syno 3x a o mesiac ideme zase. Prvy raz sme boli s inou maminou s dietatkom, druhy krat sami a treti s chlapcom z detskeho domova s DOM bez doprovodu!!!! Cakam co za situaciu nas caka o mesiac. Inac personal super, lekari fakt dobri, strava velmi dobra.

zuzkavladko
14. apr 2023

@kvevka to nie je celkom pravda. Ked sme boli pred rokom my, tak bolo na izbe babatko s mamou a dievca v puberte po operacii skoliozy. Dievca moc nenaspalo pri tom placucom babatku...

zuzkavladko
14. apr 2023

A hlavne si nezabudni okrem zakladnych veci zobrat pribor. Strava sice tip top, ale pribor ti nedaju 😁

zuzkavladko
14. apr 2023

Aaaaaaa maju tam strasne teplo, tak pyzamka skor s kratkym rukavom.

zuzkavladko
14. apr 2023

S akou diagnozou tam idete ak sa mozem opytat?

kvevka
15. apr 2023

@zuzkavladko samozrejme že záleži od situacie,ked je plno davaju ako maju volno,resp.kde sa uvvolní miesto, ale maju to takto zaužívane...my tiež patríme medzi tých,ktorí tam boli už viackrat naposledy v januari a marci tohto roku a este niekolkokrat pred covidom...v januari sme cakali do 11 v izbe pre deti,aby sa uvolnila postel a v marci sme už o 7, 45 boli na izbe- boli sme dve mamy a 2 deti, ale stalo sa nam ,že sme boli aj piati-2 mamy + 3 deti po operácii🙂

@mamaradka a co sa týka príboru, nie je problém,požičajú-aspom mám takú skúsenosť,že ked mamimy zabudli dali🙂 a hlavne sa nepýtať na vizite kedy vas pustia domov,to nemajú radi🙂

zuzkavladko
15. apr 2023

@kvevka Fakt ti nechcem protirecit, ale mna sa vzdy na zavere vizity pytali, ci mam otazky a moja jedina bola kedy pojdeme domov. Primar sa jeho tazkopadnym hlasom opytal ci uz chceme ist, ja ze ano a na obed sme sli domov. S akou diagnozou si tam bola ty s dietatom? Moj syn s Perthesom...

kvevka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvevka
15. apr 2023

@zuzkavladko ja to tak ani neberem🙂,píšeme svoje skusenosti...moja ma dmo

zuzkavladko
16. apr 2023

@kvevka a kedy idete na prijem? My 10.5. a na druhy den budu syna operovat.