Prosím poraďte, dobrú detskú očnú lekárku v ZA kraji, kľudne môže byť aj ďalej... Syn 3,5 roka posledný týždeň si všímame že mu zabieha ľavé očko, už sme to riešili v 1. roku, vtedy sme s ním boli v ZA Zilpo, vtedy sa nám zdalo že mu zabieha očko, bolo to vidieť aj na niektorých fotkách ale po vyšetrení lekárkou bolo všetko v poriadku a že očko mu nezabieha, sestrička nebola dvakrát milá, celkom dlho sme čakali a neviem dohľadat aktuálne recenzie. Ak máte s nejakou skúsenosti prosím napíšte... Ďakujem
@niki2512 Tak to ma mrzí...my sme boli u dr.Jarinovej pred 9rokmi a tá nás presunula k dr.Durčanskej tá viem že tento rok kvôli Covid už nerobí tak sme išli k inej ale že už nerobí ani Jarinova to som nevedela....a to už vôbec nefunguje alebo len iný doktor tam je? Či čo vám povedali?
@minnie7 že neberú deti, lebo už nemajú pani doktorku. Hľadala som na internete a vypadá to že robí v Bratislave vo Veselý očná klinika, do Zilpa som volala už 5x od rána nikto to nedvíha... Tak ak nenájdem skúsim asi tu Bratislavu, je to súkromná klinika a za vyšetrenie s rozkvapanim je v cenníku 100€, ak dieťa nespolupracuje ďalších 30€ je to celkom dosť. No čo by sme nespravili pre deti
Uvea Martin
@niki2512 od Zelníkovej čo najďalej. Mudr. Jarinová je výborný ortoptista. Očná doktorka Sedláková je veľmi dobrá, vyšetrenia si ale platíte.
@niki2512 prepáčte, som si nevšimla, že už ste zohnali, len som zbadala meno Zelníková a nervy som dostala. Som rada, že ste spokojná ale aj pri najmenšom podozrení, že niečo nie je v poriadku vyskúšajte viacerých lekárov.
@niki2512 mozem poprosit kontakt? Dakujem
@katuska_za pozrite na nete optikafontana.sk
ahojte,neskusali ste ist aj k dr. Strnadovej?
Dobrý deň chcem Vás poprosiť neviete kde berú deti na očné v Žiline?
ORTOPTICKÉ ŠTÚDIO OPTIK JaŠ Žilina...